Γιώργος Τσαλίκης: Κινδύνευσε η ζωή του – «Είσαι για φυλακή» (video)

To μήνυμα που στέλνει στην γυναίκα που παραλίγο να τον σκοτώσει

Must Read

Σε τροχαίο ατύχημα που θα έβαζε σε κίνδυνο τη ζωή του αλλά και αυτή των συνεργατών του, παραλίγο να εμπλακεί ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, βρέθηκε στη Ρόδο το Σαββατοκύριακο προκειμένου να εμφανιστεί σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του νησιού, ωστόσο όπως καταγγέλλει με instagtram story, σήμερα ίσως να μην βρισκόταν μαζί μας.

Όπως περιγράφει ο Γιώργος Τσαλίκης, μια οδηγός που πιθανόν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, παραβίασε το STOP με υπερβολική ταχύτητα και από θαύμα δεν συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα στο οποίο βρισκόταν ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Θέλοντας να στείλει μήνυμα στην οδηγό που παραλίγο να τους σκοτώσει, ο τραγουδιστής αναφέρει στο Instagram ενώ έχει γράψει στην λεζάντα του βίντεο «Κανονικά είσαι για φυλακή»:

«Επειδή τα social media έχουν δύναμη… με βλέπετε; Δεν θα ήμουν εδώ σήμερα διότι την Κυριακή το πρωί στη Ρόδο, γύρω στις 5 παρά μία κοπέλα, μία κυρία, δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν, πέρασε με πάνω από 130 χιλιόμετρα ένα κόκκινο φανάρι. Ήμουνα με τους συνεργάτες μου, πέντε άτομα στη στροφή που είναι για το Rodos Palace, το τελευταίο δευτερόλεπτο σωθήκαμε. Σε παρακαλώ πολύ, αν σου μεταφέρει κάποιος αυτό το story, αν το δεις, την επόμενη φορά, σε παρακαλώ όταν πιεις, να μην πάρεις το αυτοκίνητό σου γιατί είναι δεδομένο ότι ή θα σκοτωθείς ή θα σκοτώσεις άνθρωπο» ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This