Απόστολος Γκλέτσος: Ο νέος έρωτας και η πρώτη εμφάνιση με την πρώην σιδηρά κυρία του Υγεία (video)

Το ζευγάρι προσπαθεί να διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από το φως της δημοσιότητας

Must Read

Νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή άνοιξε ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Ιζαμπέλας Αρβανίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι που ήρθε κοντά μέσω κοινών φίλων, διατηρεί δεσμό το τελευταίο διάστημα, ενώ φήμες αναφέρουν ότι μοιράζονται την ίδια στέγη.

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στην συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο. Διακριτικοί, με χαμηλό προφίλ, έστρεψαν το βλέμμα τους αλλού μόλις αντιλήφθηκαν τα φλας των φωτογράφων.

Η Ιζαμπέλα Αρβανίτη που υπήρξε πρώην ιδιοκτήτρια του Νοσοκομείου Υγεία και πλέον ασχολείται με τη ναυτιλία, είναι μια δυναμική επιχειρηματίας και μητέρα ενός παιδιού. Πριν από έναν χρόνο εκείνη και ο πρώην σύζυγός της Αργύρης Κούκας αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Η Ιζαμπέλα Αρβανίτη με τον πρώην συζυγό της

Το ζευγάρι που σύμφωνα με πηγές από τον κύκλο του είναι πολύ ευτυχισμένο, αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και προσπαθεί να κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο ο ίδιος ο Απόστολος Γκλέτσος δεν έκρυψε ότι είναι ερωτευμένος, όταν μίλησε πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή «Όλα Γκουντ»: «Είμαι καλά, είμαι με μια γυναίκα. Σκάρτο χρόνο. Είναι εκτός χώρου και είμαστε καλά. Είμαστε σοβαρά, δεν είναι σάχλα» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This