Έφη Θώδη: Οι εραστές της την πλήγωσαν – «Μου έτρωγαν χρήματα»

Η τραγουδίστρια εξομολογείται ότι έδινε τα χρήματά της από ευαισθησία και λύπηση

Must Read

Σκληρό, γεμάτο πόνο και δάκρυα ήταν το κεφάλαιο «έρωτας» για την τραγουδίστρια του δημοτικού τραγουδιού που είδε την καριέρα της να απογειώνεται. Η Έφη Θώδη εκμυστηρεύεται ότι έχει πληγωθεί πολύ στο παρελθόν από συντρόφους που την προσέγγιζαν με στόχο να βάλουν χέρι στα χρήματά της.

«Πληγώθηκα πολύ από συντρόφους μου στο παρελθόν και έφτασε κάποια στιγμή στη ζωή μου, στην οποία είπα αρκετά με αυτή την ιστορία» δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν.

Η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι πολλοί προσπάθησαν να την προσεγγίσουν και να κερδίσουν την αγάπη της με απώτερο σκοπό να την «ξεζουμίσουν» οικονομικά. Όπως ανέφερε η ίδια, ήταν πολύ ευαίσθητη και τους βοηθούσε επειδή τους λυπόταν, όμως μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάποιος άντρας να στηριχθεί επάνω του: «Μου τρώγανε χρήματα. Οπότε σκέφτηκα πως αν είναι να τους πληρώνω, να μου λείπει, καλύτερα μόνη μου. Όσοι έρχονταν δίπλα μου, ήθελαν να με εκμεταλλευτούν οικονομικά. Μου το έκαναν με τρόπο, δηλαδή μου έλεγαν πως δεν είχαν αρκετά χρήματα για να πληρώσουν κάποιες υποχρεώσεις τους και εγώ επειδή ήμουν ευαίσθητη πολύ, τους λυπόμουν και τους βοηθούσα. Ώσπου κάποια στιγμή, είπα ως εδώ. Δεν έχω βρει έναν αξιόλογο άντρα να βασιστώ πάνω του» πρόσθεσε.

Στην ερώτηση εάν θα συγχωρούσε την απιστία, η Έφη Θώδη απάντησε ότι έχει απατηθεί πολλές φορές, όμως συγχώρεσε τους συντρόφους της: «Μου έχουν κάνει απιστίες και τις συγχώρεσα», ενώ στην ερώτηση για το αν εκείνη έχει απατήσει ποτέ κάποιον δεσμό της, η ίδια απάντησε: «Ε, κάτι έχω κάνει κι εγώ, αλλά μόλις συνέβη, χώρισα, καθώς είχε έρθει το τέλος της σχέσης. Για να φτάσω σε αυτό το σημείο, σήμαινε ότι δεν τον αγαπούσα πια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This