Δημήτρης Πυργίδης: Τι απαντάει για την σχέση του με την Πάολα (video)

Πώς σχολιάζει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί

Must Read

Όργιο φημών έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα για την σχέση του πρώην παίκτη του Big Brother Δημήτρη Πυργίδη με την γνωστή τραγουδίστρια Πάολα Φωκά.

Ο παίκτης που έγινε γνωστός για την εκκεντρική παρουσία του και το ιδιαίτερο στυλ που θυμίζει την εποχή των ’80s, απάντησε στην εκπομπή «Καλημέρα» για τον αν έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της εντυπωσιακής τραγουδίστριας.

Δεν είναι άλλωστε λίγα τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες και τους θέλουν να είναι σε σχέση, προσπαθώντας να διατηρήσουν τον δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η Πάολα είναι χάος» απαντάει με τη γνωστή του ατάκα και διφορούμενο ύφος. Στη συνέχεια αναφέρει ότι την γνωρίζει πολλά χρόνια και την εκτιμά ιδιαίτερα, σημειώνοντας ότι είναι φίλοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This