Ο Φοίβος Δεληβοριάς έπεσε στην αγκαλιά της συζύγου του μετά το φινάλε

Must Read

Αγκαλίτσες και φιλάκια μπροστά στους φωτογράφους για τον Φοίβο Δεληβοριά και τη Βάσω Καβαλιεράτου.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός έκανε φινάλε στην «Ταράτσα» του, στο θέατρο Αλσος, ανεβάζοντας επί σκηνής τον Εισβολέα και την ηθοποιό Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία μάγεψε τους θεατές με τη φωνή της.

Τα «κλικ» με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, τραβήχτηκαν back stage, μετά το χειροκρότημα του κόσμου, που ήταν ακόμη μία φορά αποθεωτικό. Ηταν η στιγμή που ο τραγουδοποιός συναντήθηκε με τη γυναίκα του, Βάσω, και την αγκάλιασε, κάνοντας τσαχπινιές και δείχνοντας σε όλο τον κόσμο τα τρυφερά συναισθήματα που τρέφει για εκείνη.

Το ζευγάρι είναι από τα πιο αγαπημένα και low profile στην εγχώρια showbiz. Μάλιστα, έχουν αποκτήσει και μία κόρη, την 8χρονη Ιόλη, που είναι όλος τους ο κόσμος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This