Τέτα Καμπουρέλη για την προφυλάκιση του άντρα της: «Αρρώστησα με όλο αυτό πολύ άσχημα» (video)

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την σύλληψη του του άντρα της για το ριφιφί στο Ψυχικό.

Must Read

Εφτά μήνες έχουν περάσει περίπου από την ημέρα που συνελήφθη ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη για το ριφιφί των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό.

Για τη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής της μίλησε η γνωστή αισθητικός στους παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωινό», αποφεύγοντας να κάνει οποιαδήποτε δήλωση αναφορικά με τη σχέση που έχει τώρα με το γνωστό θεατρικό παραγωγό.

«Εμπόδια υπάρχουν στη ζωή μας, που θα ξεπεραστούν. Να είμαστε καλά, υγεία πάνω από όλα. Αρρώστησα με όλο αυτό πολύ άσχημα. Έπαθα κρίσεις πανικού, το παλεύω, είμαι πολύ καλά και παίρνω τα χαπάκια μου. Γι’ αυτό έχω και καλή διάθεση. Γελάω γιατί πρέπει να γελάμε. Προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις οικογένειες. Δεν υπάρχουν βάσανα, υπάρχουν εμπόδια», τόνισε

Στην ερώτηση αν έχει χωρίσει με τον σύζυγό της εκείνη απάντησε: «Δεν έχουμε χωρίσει, μαζί δεν είμαστε, γιατί ο ένας είναι μέσα και ο άλλος έξω. Προχωράμε, έχουμε τόσο ωραία θέματα. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Παλεύω για να έχω δουλειά και τίποτα άλλο. Δεν ήρθα για συνέντευξη, ήρθα για τα νύχια».

https://vimeo.com/622286613

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This