Βικτώρια Χίσλοπ: «Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού! Mου φάνηκε πως ήρθε το τέλος του κόσμου»

«Βίωσα μια κατάσταση που σκεφτόμουν απλά τον θάνατό μου»

Must Read

Η Βικτόρια Χίσλοπ έγινε ευρέως γνωστή για το μυθιστόρημά της «Το νησί», το οποίο έγινε μπεστ-σέλερ.

Η βραβευμένη Βρετανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος που το 2020 της απονεμήθηκε τιμητικά η ελληνική υπηκοότητα από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, φέτος θα συμμετέχει στο «Dancing with the Stars».

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο φαντασμαγορικό show, η γνωστή συγγραφέας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας της.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Είμαι 62 ετών και τον περασμένο χρόνο, κατά την καραντίνα διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Η διάγνωση έγινε μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και μου φάνηκε πως ήρθε το τέλος του κόσμου. Για λίγες εβδομάδες δεν ήξερα πως θα πάνε τα πράγματα και βίωσα μια κατάσταση που σκεφτόμουν απλά τον θάνατό μου.

Στο μυαλό μου έγραφα ήδη αποχαιρετισμούς και σκεφτόμουν τι θα αφήσω στα παιδιά μου. Ήμουν όμως τυχερή, καθώς διαγνώστηκα νωρίς. Δεν υπήρχαν μεταστάσεις, χειρουργήθηκα, δε χρειάστηκε να υποβληθώ σε μαστεκτομή, την οποία η μητέρα μου είχε κάνει στην ίδια ηλικία με μένα. Έκανα θεραπείες και μέχρι τώρα όλα εξελίσσονται καλά. Ίσως ακούγεται κλισέ, αλλά νιώθω πως ξαναγεννήθηκα…

Δε ξέρω πόσο θα ζήσω ακόμη. Διαγνώσθηκα με καρκίνο αλλά στον αντίποδα απέκτησα την ελληνική υπηκοότητα. Χειρουργήθηκα δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Οι πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς ήταν πολύ δύσκολοι. αλλά τώρα είμαι εδώ, στη λιακάδα, και για πρώτη φορά στη ζωή μου χορεύω στην τη­λεόραση. Είμαι πλέον ένας αισιόδοξος άνθρωπος, ενώ δεν ήμουν ιδιαίτερα παλαιότερα. Δεν θέλω να ακουστώ αυτάρεσκη, αλλά πραγματι­κά νιώθω πως έχω στη ζωή μου όλα όσα χρειά­ζομαι για να είμαι ευτυχισμένη. Επιπλέον, ανυ­πομονώ να γίνω γιαγιά, τώρα έχω χρόνο. Έχω μια 4χρονη βαφτισιμιά στην Κρήτη, με την οποία περνώ τα καλοκαίρια μου και η οποία με προετοιμάζει για τα εγγόνια μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This