Ζαφείρης Μελάς: «Είμαι θεριό εγώ! Νίκησα και τον κορωνοϊό» (video)

«Έτυχε να πάω να απιστήσω αλλά στη διαδρομή μετάνιωσα και γύρισα πίσω»

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει πριν λίγο καιρό Ζαφείρης Μελάς εξαιτίας των δηλώσεων που είχε κάνει σχετικά με τις καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών που έχουν δει το φως δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει πως στηρίζει τα θύματα, ωστόσο θεωρεί πως μερικοί ίσως το προκάλεσαν. Η άποψή του αυτή όμως φαίνεται να μην βρήκε σύμφωνη τη Ναταλία Γερμανού, η οποία εξέφρασε την άποψή της με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία κόντρα ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον ερμηνευτή.

Ο Ζαφείρης Μελάς, μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day», σημείωσε πως  έχει αφήσει πίσω του τα όσα έχουν ειπωθεί ανάμεσα σε εκείνον και την παρουσιάστρια και δήλωσε πως θα πήγαινε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού σε περίπτωση που τον καλούσε. Θα ήταν ένας τρόπος μάλιστα να λύσουν τις οποιεσδήποτε διαφορές μπορεί να έχουν δημιουργηθεί.

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε καθώς έκανε επέμβαση αορτοστεφανιαίας παράκαμψης και νόσησε από κορωνοϊό.

«Είμαι θεριό εγώ, δεν μασάω τίποτα. Είμαι θεριό, δόξα τον Θεό είμαι καλά. Και τους κορωνοϊούς και αυτά τα νίκησα όλα. Τον πέρασα ανώδυνα. Μόνο οσμή δεν είχα, πυρετούς και τέτοια πράγματα δεν έκανα», τόνισε.

Όσον αφορά τις απιστίες, ο λαϊκός ερμηνευτής παραδέχτηκε ότι: «Προσπαθώ να μην κάνω την παραμικρή αμαρτία. Δεν έχω κάνει αμαρτίες στη ζωή μου. Είναι πολύ επικίνδυνος ο κόσμος και μπορείς να μπερδευτείς ανά πάσα στιγμή. Να χαλάσεις την οικογένεια σου και το σπίτι σου. Έτυχε να πάω να απιστήσω αλλά στη διαδρομή μετάνιωσα και γύρισα πίσω»

https://vimeo.com/625298546

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This