Ζωή Παπαδοπούλου για την δεύτερη διακοπή κύησης της: «Ένιωσα ότι γκρεμίστηκε ο κόσμος» (video)

Must Read

H Ζωή Παπαδοπούλου έχει σημειώσει μία σπουδαία πορεία στον χώρο του τραγουδιού. H Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια έγινε ευρύτερα γνωστή από το ντουέτο που είχε κάνει με την Χάρις Αλεξίου, «Αχ και να σ’είχα εδώ», το οποίο μάλιστα σημείωσε και μεγάλη επιτυχία.

Πριν λίγες ημέρες η γνωστή ερμηνεύτρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προέβη σε μία προσωπική εξομολόγηση, μέσα από την οποία αποκάλυπτε πώς για δεύτερη φορά προχώρησε σε αναγκαστική διακοπή κύησης

«Μία εβδομάδα μετά θέλω να το μοιραστώ… αυτό που έζησα για δεύτερη φορά, η αναγκαστική διακοπή κύησης, είναι κάτι που ζουν πάρα πολλές γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Είναι στενάχωρο, δύσκολο, αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει ξανά αυτό σε εσένα αλλά συμβαίνει.. Και δεν είναι κακό να το μοιραζόμαστε, να μην είναι κάτι που χρειάζεται να κρύψουμε , είναι κάτι που η καθεμία από εμάς το βιώνει αλλιώς, και συμβαίνει..
Θέλω απλά να πω ότι μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα την γιατρό που μου ταιριάζει, που με αντιμετωπίζει ανθρώπινα ζεστά και χωρίς ίχνος πίεσης.

Έχω την τύχη οι άνθρωποι που αγαπώ να είναι πάντα δίπλα μου σε όλες μου τις φάσεις. Είτε όμως έχουμε είτε δεν έχουμε ανθρώπους που να μας στηρίζουν, είτε αποφασίσουμε να φέρουμε ένα παιδί σε αυτόν τον κόσμο μόνες ή με τον σύντροφο μας, είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, είμαστε μαζί σε όλα αυτά κορίτσια. Δεν είμαστε μόνες ούτε οι μόνες ούτως ή άλλως. Φέρουμε τόση δύναμη ακόμη κι αν δεν το πολυπιστεύουμε , και η δύναμη μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν είμαστε εδώ η μία για την άλλη. Όλα είναι θαύμα είτε ζήσουμε κάνοντας οικογένεια είτε όχι… Εμπρός γυναίκες μου όμορφες προχωράμε ενωμένες!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η διάσημη ερμηνεύτρια βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για την τραυματική αυτή η εμπειρία που βίωσε.

«Ουσιαστικά έγραψα αυτό το μήνυμα μία εβδομάδα μετά την επέμβαση που χρειάστηκε να κάνω. Πριν δύο εβδομάδες έγινε. Η κύησή μου ήταν στην αρχή αλλά δεν έχει σημασία. Έγινε δεύτερη φορά. Ένιωσα ότι ήθελα να το απλοποιήσω λίγο στο μυαλό μου. Συνδέθηκαν πολλές γυναίκες με αυτό, αλλά και οι σύζυγοι των γυναικών. Έχω εκπλαγεί ευχάριστα με πόσα ζευγάρια θέλουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, άλλες φορές τα καταφέρνουν, άλλες όχι», είπε αρχικά.

«Ουσιαστικά όλα αυτά συνέβησαν εδώ και έναν χρόνο. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα υποστηρικτικό πλαίσιο», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον σύζυγό της που στέκεται πάντα δίπλα της!

«Δεν πήγε καλά δύο φορές. Στη δεύτερη φορά, που ήμουν στη γιατρό και μου το είπε, εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι γκρεμίστηκε ο κόσμος. Ήταν δίπλα ο Θοδωρής και με το που τον είδα πήρα δύναμη. Ένιωθα ότι εγώ έχω αποτύχει. Είναι δύσκολο και δεν το έχουμε βάλει κάτω», κατέληξε.

https://vimeo.com/626299547

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This