Τάσος Ξιαρχό: «Ο πατέρας μου μας κυνηγούσε με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει» (video)

Όσα έζησε στην παιδική του ηλικία τον στιγμάτισαν για πάντα

Must Read

Σε μια εξομολόγηση που προκάλεσε αίσθηση προκάλεσε ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό ο οποίος έχει παραδεχτεί και στο παρελθόν ότι πέρασε μια δύσκολη παιδική ηλικία εξαιτίας της σχέσης του με τον πατέρα του.

Ο χορογράφος μίλησε στην εκπομπή T-live για την ενδοοικογενειακή βία που υπέστη όταν ήταν ακόμα παιδί ωστόσο ο ίδιος πάλεψε μέσα του να αναζητήσει απαντήσεις για τους λόγους που οδήγησαν τον πατέρα του να έχει τέτοια συμπεριφορά:

«Έχω βιώσει πολύ σκληρές στιγμές. Ερχόμενος μετά από είκοσι χρόνια από όταν ήμουν παιδάκι, βλέπω ότι έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις με τον πατέρα μου, με την μητέρα μου και είναι όλα καλά. Όταν κάνεις νέος παιδιά, βλέπεις ότι η ζωή σου παίρνει άλλη τροπή, ξαφνικά μαντρώνεσαι μέσα στο σπίτι και μπορεί να σου βγουν κάποια χαρακτηριστικά βίαια. Βλέπω τι έγινε, δεν τον δικαιολογώ» δήλωσε και εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας του που αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ έφτανε σε ακρότητες και απειλούσε τον ίδιο και την μητέρα του με καραμπίνα:

Τάσος Ξιαρχό

«Πολλή βία στα παιδικά μου χρόνια. Όταν ένα παιδάκι έχει ως πρώτη ανάμνηση αίμα, είναι σκληρό. Από τους ξυλοδαρμούς. Έχω πολλές ιστορίες. Μπορεί να ήταν μεθυσμένος ο μπαμπάς μου και να μας κυνηγάει με τη μητέρα μου με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει. Την επόμενη ημέρα μας ζητούσε συγγνώμη. Μόνο τη μητέρα μου χτυπούσε, για αυτό μεγάλωσα με αγάπη προς τις γυναίκες», εξηγεί ο Τάσος Ξιαρχό ο οποίος έχει επιλέξει να κάνει στενή παρέα με γυναίκες.

Όπως περιέγραψε ο γνωστός καλλιτέχνης, όσο περνάνε τα χρόνια, στο μυαλό του ξεδιπλώνονται εικόνες που τότε ως παιδί, προσπαθούσε να τις διαγράψει: «Πολλές φορές, το μυαλό μου απωθούσε αυτές τις μνήμες. Όσο περνούν τα χρόνια, θυμάμαι πράγματα. Είναι κομμάτι επιβίωσης. Ο οργανισμός μου το έφερνε μπροστά. Συμβαίνει πολύ τώρα. Έχω αναμνήσεις που είναι τρόμος. Βλέπω ταινίες και σίριαλ στον ύπνο μου. Είδαμε πολλά που δεν μπορούν να ειπωθούν τηλεοπτικά» δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This