Αιμίλιος Χειλάκης: «Έχω υπάρξει αλαζονικός, βίαιος, απωθητικός» (video)

«Έχω διαπράξει την απιστία και έχει διαπραχθεί εναντίον μου»

Must Read

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε χθες ο Αιμίλιος Χειλάκης και μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο του θεάτρου αλλά και για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως απέκτησε η κουβέντα όταν ο γνωστός ηθοποιός έκανε τον απολογισμό του και παραδέχτηκε πως: «Έχω υπάρξει αλαζονικός, βίαιος, απωθητικός. Θα έρχεται κατά περιόδους ο εαυτός σου και θα είναι ξανά άδικος αλλά τώρα πια θα ξέρεις και θα του λες “φύγε, δεν σε θέλω».

Παράλληλα με τις Άγριες Μέλισσες, ο σπουδαίος ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με την σύζυγό του στην θεατρική παράσταση «Προδοσία».

Δείτε επίσης: Αθηνά Μαξίμου: «Πέρασα ένα μεγάλο βύθισμα, ήταν αδύνατον να είμαι μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη, όμως περίμενε» (video)

Αναφερόμενος στην απιστία δήλωσε πως: «Την έχω διαπράξει έχει διαπραχθεί εναντίον μου. Σαν άνθρωποι έχουμε υπάρξει με ανθρώπους που ούτε τους πιστέψαμε, ούτε μας πίστεψαν»

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές του ηθοποιού και της συζύγου του ήταν όταν αναγκάστηκαν να κάνουν ευθανασία στον σκύλο τους.

«Θα πρέπει να αποκτήσουμε παιδεία πένθους, τη δυνατότητα να αποχαιρετάς τον νεκρό σου. Το πένθος υπάρχει πάντα, το θέμα είναι αν σε συντροφεύει με ενοχή ή με γαλήνη. Αποφασίσαμε να αποχαιρετήσουμε τον Μπιπ, να πάμε να τον αποτεφρώσουμε για να έχουμε στη μνήμη μας τη γλύκα ότι τον συντροφεύσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν έχουμε παιδεία θανάτου, τον φοβόμαστε. Παλιά τον κλαίγαμε τον νεκρό μας, τώρα τη χάσαμε, γιατί η ζωή στη μεγάλη πόλη δεν επιτρέπει να αποχαιρετήσεις τον νεκρό σου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This