Γιώργος Μαυρίδης: Συντετριμμένος ο παρουσιαστής! Πέθανε η αγαπημένη του Μόλυ

«Της έσφιγγα το χέρι και της φιλούσα το πρόσωπο ψιθυρίζοντας πόσο την αγαπάω»

Must Read

Δύσκολες ώρες που βιώνει ο Γιώργος Μαυρίδης αφού έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του Μόλυ.

Το αγαπημένο του σκυλί τον συντρόφευε τα τελευταία 15 χρόνια. Η Μόλυ ήταν μέλος της οικογένειάς του, με την οποία μοιραζόταν πολλές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Δυστυχώς όμως απεβίωσε και ο παρουσιαστής όντας συντετριμμένος, θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που ανάρτησε μία φωτογραφία της με τα εξής συγκινητικά λόγια:

«Η Μόλυ δεν είναι πια κοντά μας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 15 ετών. Ψάχνω λόγια να γράψω και δεν βγάζω άκρη μέσα στο μυαλό μου. Δεν ξέρω από που να αρχίσω, σας ζητάω συγνώμη αλλά δεν μπορώ να την χαιρετήσω ούτε από εδώ.

Απλά έφυγε και οφείλω να το πω σε όσους την γνώριζαν, όσους την αγαπούσαν. Θέλω να ξέρετε ότι ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα, της έσφιγγα το χέρι και της φιλούσα το πρόσωπο ψιθυρίζοντας πόσο την αγαπάω.

Καλό ταξίδι Πριτζηπεσσα μου!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This