Θεοφανία Παπαθωμά για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου: «Θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο» (video)

Must Read

O Γρηγόρης Πετράκος είναι ένας άνθρωπος που τοποθετείτε για θέματα τα οποία των απασχολούν. Αρκετές είναι οι φορές που έχει εκφράσει την γνώμη του, μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media, σχετικά με το εμβόλιο του κορωνοϊού, για το οποίο διαφωνεί κάθετα.

Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις πεποιθήσεις του συζύγου της, τις οποίες υποστηρίζει με πάθος.

«Εδώ δεν ήρθα να μιλήσω για τον Γρηγόρη, ήρθα να μιλήσω για μένα. Εγώ του είπα ότι αν θέλει να εκφράζει πολιτικό λόγο αυτό θα πρέπει να το κάνει μέσα στη Βουλή και όχι στο facebook κι εκεί τελείωσε η κουβέντα μας. Δεν επεμβαίνω και πολύ», είπε για την απόφαση του Γρηγόρη Πετράκου να ενταχθεί στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα.

«Έχουμε χρέος να εργαζόμαστε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, έχουμε χρέος να είμαστε σύννομοι να ακολουθούμε τις επιταγές του νόμου κι έχουμε και χρέος να εκφράζουμε τις πεποιθήσεις μας χωρίς φόβο και πάθος. Αυτά ο Γρηγόρης τα κάνει και τα τρία. Το κάνει γιατί θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο», είπε στην συνέχεια.

Στην ερώτηση αν έχει εμβολιαστεί, η γνωστή ηθοποιός απάντησε πως: «Το αν έχω εμβολιαστεί ή όχι είναι δικό μου θέμα, δεν θέλω να επηρεάσω τον κόσμο. Όποιος θέλει εμβολιάζεται και όποιος δεν θέλει δεν εμβολιάζεται. Ευτυχώς έχουμε ακόμα αυτή την επιλογή. Ας αλλάξουμε όμως θέμα».

«Θεωρώ ότι θα έπρεπε να μπαίνουν όλοι οι άνθρωποι μέσα στα μαγαζιά, έστω και με rapid test. Δεν συμφωνώ. Θέλω να μπαίνουμε όλοι οι άνθρωποι, εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι, τσεκαρισμένοι μεν αλλά όλοι», πρόσθεσε.

https://vimeo.com/630182532

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This