Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο: «Υπήρχε ένα έντονο φλερτ από τον Δημήτρη Λιγνάδη! Με προσκάλεσε στο δωμάτιό του» (video)

«Ένιωσα λίγο άβολα γι’ αυτό και έφυγα»

Must Read

Ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο έχει καταγωγή από την Κύπρο, όπου μεγάλωσε, και την Ιταλία. Ευρύτερα γνωστός στην χώρα μας έχει γίνει μέσα από την σειρά «Μπρούσκο», όπου πρωταγωνιστούσε.

Ο γνωστός ηθοποιός έχοντας ξεκινήσει από πολύ νεαρή ηλικία να ασχολείται με την υποκριτική,  έχει σημειώσει σημαντική καριέρα στον χώρο του θεάτρου. Μία από τις θεατρικές παραστάσεις που συμμετείχε ήταν το 2012 «στο ξύπνημα της Άνοιξης», την οποία σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Για την συνεργασία του με τον προφυλακιστέο ηθοποιό-σκηνοθέτη που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μίλησε ο νεαρός ηθοποιός στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» του Alpha Κύπρου, αποκαλύπτοντας πως υπήρχε έντονο φλερτ από τον εν λόγω σκηνοθέτη.

«Ήμουν 23 χρονών, ήταν η πρώτη μου δουλειά. Υπήρχε ένα έντονο φλερτ από τον ίδιο. Υπήρχε η πρόθεση του φλερτ ή του ότι ήθελε να γίνει κάτι. Μετά από μια πρόβα απλά με προσκάλεσε στο δωμάτιό του. Πήγα, αλλά μετά έφυγα. Ήταν εντάξει όμως, δεν ακούμπησε. Απλά ήταν στα λόγια, το φλερτ. Ένιωσα λίγο άβολα γι’ αυτό και έφυγα. Έβρισκα ότι δεν έχω να κάνω κάτι στο δωμάτιο, οπότε με κάποιο τρόπο αποχώρησα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This