Κορίνα Στεργιάδου: «Τον Αντώνη τον γνώρισα αθλητή, δεν τον γνώρισα ηθοποιό ώστε να αποδεχτώ τις ερωτικές σκηνές» (video)

«Δεν είναι μόντελινγκ αυτό που δείχνει το GNTM»

Must Read

Η Κορίνα Στεργιάδου ξεκίνησε το 1997 να εργάζεται ερασιτεχνικά ως μοντέλο και το 1998 δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία Playmate όπου αναδείχθηκε νικήτρια.

Ακόμα έχει ασχοληθεί και για ένα μικρό διάστημα με το τραγούδι και για μία σεζόν εμφανιζόταν στο Romeo με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Έλλη Κοκκίνου τραγουδώντας pop κομμάτια.

https://www.youtube.com/watch?v=L3I0rwMfxcI

Το πρώην μοντέλο είναι πλέον αφοσιωμένο στο σύζυγό του Αντώνη Βλοντάκη και τα τρία τους παιδιά.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στην απόφασή της να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν θεωρεί τον εαυτό της ως δημόσιο πρόσωπο «έχω τον σύζυγό μου που είναι δημόσιο πρόσωπο».

Όσον αφορά τα reality και συγκεκριμένα το GNTM δήλωσε πως: «Δεν μου αρέσουν τα reality. Απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ας πούμε δεν είναι αυτό το μόντελινγκ που δείχνει το GNTM. Δεν θα με βάλουν να περπατήσω με σκοινί αν εγώ έχω υψοφοβία. Δεν θα μπορούσα να είμαι στην κριτική επιτροπή του GNTM. Ποια είμαι εγώ να κρίνω;».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον συζύγου της ως ηθοποιό, ενώ αποκάλυψε και την αντίδρασή της όταν τον παρακολουθεί να παίζει σε ερωτικές σκηνές.

«Δεν μπορούμε και οι δύο να έχουμε τηλεοπτικό χρόνο. Μας έχει προταθεί να κάνουμε μαζί εκπομπή  και είπαμε όχι. Δεν παρακολουθώ το σίριαλ του Αντώνη, μόνο αποσπάσματα. Δεν προλαβαίνω. Δεν βλέπω τις ερωτικές του σκηνές. Εγώ τον γνώρισα αθλητή, δεν τον γνώρισα ηθοποιό ώστε να αποδεχτώ ότι θα φιλήσει, θα πιάσει, θα χουφτώσει. Οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει. Κι αν ο Αντώνης αντίστοιχα ήταν στη δική μου θέση δεν θα του άρεσε», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι έχουν περάσει κρίση στον γάμο τους, η οποία ξεπεράστηκε με τη συζήτηση.

https://vimeo.com/631001977

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This