Τζένη Μπότση: «Κατηγορούμαστε ότι όλες είμαστε ψεύτρες, εμείς ελευθερωθήκαμε»

«Έτσι πηγαίνει ο κόσμος παρακάτω, θέλει δύναμη».

Must Read

Αναφορά στο ελληνικό #MeToo και στις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης έκανε η Τζένη Μπότση μιλώντας στην Real L!fe. Η ηθοποιός επεσήμανε, μεταξύ άλλων, πως υπήρξε ένα πολύ μεγάλο διάστημα, κατά το οποίο λάμβανε μηνύματα από τον κόσμο και έκλαιγε.

«Νομίζω, ότι αν δεν μιλούσε η Σοφία Μπεκατώρου, μπορεί να μην είχα μιλήσει ακόμα. Για εμένα αυτές οι γυναίκες, με τις οποίες μιλάμε αλλά λόγω κορωνοϊού δεν έχουμε καταφέρει να συναντηθούμε όλες μαζί, μου δίνουν μεγάλη δύναμη. Έχουμε πει πολλά προσωπικά πράγματα. Δεν έχω γνωρίσει ούτε την Λουκία Μιχαλά, που έχει το ίδιο επώνυμο με τον άντρα μου, όμως μιλάμε συνεχώς στο τηλέφωνο» είπε και συμπλήρωσε: «Έχουμε κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ αλλά η δική μας υπόθεση έχει παραγραφεί. Εμείς κάναμε καταγγελία για να σταματήσει ο εκφοβισμός».

Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν έχει υπάρξει κάποια κίνηση από την αντίθετη πλευρά και δεν ζητήθηκε ποτέ συγνώμη. «Σε αυτές τις περιπτώσεις ο καθένας κάνει αυτό που εξυπηρετεί την ψυχή του. Εμείς κατηγορούμαστε ότι όλα αυτά που είπαμε είναι ψέματα, ότι είμαστε όλες ψεύτρες. Αλλά δεν έχει σημασία. Εμείς ελευθερωθήκαμε. Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που νομίζει ότι είπαμε ψέματα, μαζευτήκαμε 20 άγνωστες και είπαμε “πάμε” όλες μαζί. Έχουμε ακούσει ψέματα αλλά υπερασπίζονται τον εαυτό τους» εξήγησε.

«Έτσι πηγαίνει ο κόσμος παρακάτω, θέλει δύναμη»

Στην συνέχεια, η Τζένη Μπότση επεσήμανε πως τον λόγοέχει η Δικαιοσύνη. «Για αυτό λέμε για την Δικαιοσύνη. Οι δικηγόροι θα κάνουν την δουλειά τους, αυτοί θα υπερασπιστούν τον εαυτό τους, η Δικαιοσύνη καταλαβαίνει, ο κόσμος καταλαβαίνει. Έτσι πηγαίνει ο κόσμος παρακάτω, θέλει δύναμη. Είμαστε τυχεροί που το κάναμε, γιατί, αν συνέβαινε πριν από πέντε χρόνια, μπορεί αν μην υπήρχε ανταπόκριση» τόνισε.

Στο σημείο αυτό, έκανε και μία αποκάλυψη, υπογραμμίζοντας πως η ίδια πέρασε πολύ καιρό που κάθε μέρα λάμβανε μηνύματα από τον κόσμο και έκλαιγε. «Από γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί, από ανθρώπους που εξέφρασαν την συμπαράστασή τους. Θα πρέπει τα θύματα να μάθουν ότι δεν πρέπει να νιώθουν ενοχή. Αλλά μη χάσουμε το μέτρο, μη χάσουμε κι αυτά που ξέραμε. Θέλω να πω ότι χάρη του #Me Too μη χάσουμε το φλερτ, αν μας φωνάξουν στη δουλειά δεν μας κάνουν bullying» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This