Ο Αλέξανδρος Παπτριανταφύλλου «κατακεραυνώνει» τη Ναταλία Γερμανού: «Zητώ μία δημόσια συγνώμη και την αποκατάσταση του ονόματός μου» (video)

«Η συνέντευξη μου ήταν προϊόν κακού μοντάζ»

Must Read

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε χθες ο ηθοποιός Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με τον Δημήτρη Λιγνάδη σημειώνοντας πως είχαν άψογη συνεργασία.

«Εγώ είχα καθηγητή τον Δημήτρη Λιγνάδη και δεν είχα κανένα παράπονο προσωπικά. Δεν μου έκανε ποτέ τίποτα. Για τον άλλο κύριο που έχει προφυλακιστεί, είχα ακούσει πολύ κακά πράγματα, τύπου πρόσεχέ τον και μην πας να δουλέψεις μαζί του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μόλις η Ναταλία Γερμανού άκουσε τα λεγόμενα του ηθοποιού για τον προφυλακιστέο ηθοποιό-σκηνοθέτη, φανερά ενοχλημένη τοποθετήθηκε λέγοντας πως οι δηλώσεις του ήταν άστοχες.

«Αχ έφαγα μία απότομη και στράβωσα. Ετοιμαζόμουν να σχολιάσω την ομοιότητα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη αλλά μας πέταξε στην μούρη τον Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν έχει σημασία να πω κάτι τώρα. Τι μου το κολλήσατε αυτό σε μια ωραία συνέντευξη; Μου το χαλάσατε. Τώρα τι νόημα έχει να σχολιάσουμε, αν μοιάζει με τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Ασχολίαστα. Δεν είναι η ώρα να θυμόμαστε τις καλές στιγμές με ανθρώπους που είναι στην φυλακή για σοβαρά εγκλήματα. Κι εγώ μπορεί να μην έχω παράπονο από κάποιον κι αυτός μετά να σκοτώσει…

Δεν θα κάτσω μετά να αναλογιστώ το ότι δεν είχα παράπονο από κάποιον, που αυτήν την στιγμή είναι στην φυλακή. Θα σιωπήσω και θα πάω σε διάλειμμα γιατί μου το καταστρέψατε», σχολίασε.

https://www.youtube.com/watch?v=Xqv0jMwxO-Q

Ο γνωστός ηθοποιός θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση του, μόλις τελείωσε η εκπομπή, έσπευσε να απαντήσει στην παρουσιάστρια της εκπομπής μέσω instastory, αποκαλύπτοντας ότι δεν έπαιξε ολόκληρή η συνέντευξή του, μέσα από την οποία άφηνε αιχμές για τον εν λόγω ηθοποιό-σκηνοθέτη και ζήτησε μία δημόσια συγνώμη και την αποκατάσταση του ονόματος του προβάλλοντας ολόκληρο το βίντεο με τις δηλώσεις του.

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας! Η συνέντευξη μου στον Κυριάκο Θεοδωσίου στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται την οποία παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού στον Alpha ήταν προϊόν κακού μοντάζ.

Ο διαρκής αγώνας μου για τα ανθρώπινα δικαιώματα, κατά της κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης και η στήριξή μου σε θύματα πάσης φύσεως αδικίας και κακοποιητικής συμπεριφοράς είναι γνωστή σε όποιον με έχει συναναστραφεί έστω και μία φορά! Οι προσπάθειές μου για να γίνει ο χώρος που υπηρετώ αλλά και ολόκληρη η κοινωνία μας καλύτερη έχουν καταγραφεί και στον δημόσιο λόγο μου αλλά κυρίως στην καθημερινότητά μου.

Μετά από την δήλωσή μου περί καλής συνεργασίας που είχα με τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη-ηθοποιό, ακολουθούν πέντε λεπτά κατακεραυνώματος της συμπεριφοράς του απέναντι στα θύματά του. Μίλησα για τον λεκέ που άφησαν αυτοί οι σκοτεινοί άνθρωποι σε έναν χώρο γεμάτο φως και πως είναι θέμα τιμής για εμένα να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην υπάρξει άλλη τέτοια συμπεριφορά.

Αλλά φαίνεται ότι αυτά δεν συγκίνησαν κανέναν. Τουναντίον η γνωριμία μου και η συνεργασία μου με αυτόν τον κύριο τους φάνηκε πιο ενδιαφέρουσα. Είναι αστείο για όποιον με ξέρει να νομίζει ότι θα υποστήριζα οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά. Εγώ που πάντα υπήρξα και θα συνεχίσω να υπάρχω στην πρώτη γραμμή.

Σας ζητώ μία δημόσια συγνώμη και την αποκατάσταση του ονόματός μου παίζοντας ολόκληρο το βίντεο με τις δηλώσεις μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This