Τόνια Σωτηροπούλου: Μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια (video)

«Από την πρώτη ματιά κατάλαβα ότι με τον Κωστή ήταν κάτι διαφορετικό»

Must Read

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας καθώς πριν λίγες ημέρες ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο αγαπημένο τους νησί την Ύδρα.

Δείτε επίσης: Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Νέες φωτογραφίες από την τελετή του γάμου τους (video)

Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα εξέφρασε την χαρά του αλλά και τον έρωτά του προς την σύζυγό του με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

H γνωστή ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ωραίο. Είναι μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώσαμε, βιώνουμε και θα βιώνουμε. Εγώ δεν είχα ποτέ εμμονή με τον γάμο και την οικογένεια. Δεν είναι αυτό που καθορίζει ούτε τον Κωστή. Στο πλαίσιο που έγινε ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι. Πάντα αυτό φανταζόμουν».

Αναφορικά με το ενδιαφέρον που έδειξαν οι δημοσιογράφοι με τον γάμο της δήλωσε πως: «Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση πόση προσοχή μας έχουν δώσει λόγω αυτού και είναι ωραίες οι ευχές αλλά “άλλο παιδί δεν έκανε παρά η Μαριώ τον Γιάννη”;» 

Η ηθοποιός και ο τραγουδοποιός προσπαθούν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ γι’ αυτήν την σημαντική ημέρα της ζωής τους.

«Η αναγνωρισιμότητα είναι ένα κομμάτι που υπάρχει στη δουλειά μου, δεν είναι αυτό που καθορίζει εμένα σαν προσωπικότητα ή τη σχέση μου με τον σύντροφό μου -τον σύζυγό μου πλέον. Δώσαμε αυτό που θέλαμε να δώσουμε, είχαμε τις δικές μας φωτογραφίες», σημείωσε η ηθοποιός.

Όσον αφορά τις προετοιμασίες του γάμου δήλωσε πως: «Δεν είχα κανένα άγχος το νυφικό. Πήγα στον έναν κουμπάρο μου, τον Γιάννη Ράπτη και του είπα “με ξέρεις πολύ καλά, κάνε ό,τι θέλεις”. Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει, όπου θέλει. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό που έφτιαξαν τα παιδιά (οι MI-RO). Αγαπάμε πάρα πολύ την Ύδρα και είναι πολύ αγαπημένο μας αυτό το ξενοδοχείο οπότε το κάναμε εκεί» 

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως δεν θα πραγματοποιηθεί θρησκευτικός γάμος.

Τέλος αναφέρθηκε στα όμορφα λόγια του συζύγου της εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη της προς το πρόσωπό του.

«Ο Κωστής είναι ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος και είναι το πιο ωραίο πράγμα που έχω διαβάσει, είναι πολύ τιμητικό που είναι για μένα και είμαι πολύ τυχερή. Από την πρώτη ματιά κατάλαβα ότι με τον Κωστή ήταν κάτι διαφορετικό».

https://vimeo.com/635134521

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This