Βασιλική Τρουφάκου για την παράσταση του Λιγνάδη: «Αν έχει κάτι να δώσει, είναι καλό που το κάνει και μέσα στις φυλακές» (video)

«Μετά την ανάρτησή μου για το εμβόλιο μου έλεγαν να βγάλω ούρα, ευχόντουσαν ακόμη και να πεθάνω»

Must Read

Η Βασιλική Τρουφάκου έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Κάτω Παρτάλι», έκτοτε έχει συμμετάσχει και σε άλλες πετυχημένες σειρές, ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παρουσιάστε».

Η γνωστή ηθοποιός είναι ένα από τα δημόσια πρόσωπα που αποφάσισε να εμβολιαστεί προκειμένου να νιώσει πιο κοντά στην ελευθερία. Η ίδια μάλιστα το κοινοποίησε και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

«Μετά την ανάρτηση που έκανα για το εμβόλιο, δέχθηκα και θετικά και αρνητικά μηνύματα. Στα αρνητικά δέχθηκα μέχρι να πεθάνω, να πάθω κακό και θα βγάλω ουρά από το εμβόλιο», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τα αρνητικά μηνύματα που έλαβε επειδή έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Αναφορικά με την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και την παράστασή του στις φυλακές Τριπόλεως, υποστήριξε πως «ένας άνθρωπος που έχει παραβατική συμπεριφορά, ή κρατείται και είναι κατηγορούμενος και έχει κάτι να δώσει, είναι καλό που το κάνει και μέσα στις φυλακές. Γενικώς τα σωφρονιστικά ιδρύματα πιστεύω πως πρέπει να λειτουργούν σαν χώροι που να μην βασανίζονται οι άνθρωποι εκεί. Αντιθέτως. Όποιος και αν είναι ο κρατούμενος δικαιούται τις καλύτερες δυνατές συνθήκες κράτησης»

https://vimeo.com/636982622

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This