Ραφαέλα Ροδινού: Όταν το πρώην μοντέλο του GNTM είχε στεφθεί αναπληρωματική Σταρ Ελλάς (video)

«Κάθε μέρα πήγαινα στον ψυχολόγο του σπιτιού του GNTM»

Must Read

Στον δρόμο της επιστροφής πήρε η Ραφαέλα Ροδινού από το GNTM το βράδυ της Δευτέρας καθώς, σύμφωνα με τους κριτές, δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας την δοκιμασία που της είχαν αναθέσει.

Δύο μέρες μετά την αποχώρησή της από το reality μόδας, το νεαρό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε από το GNTM, η οποία απ’ ότι φαίνεται δεν ήταν και τόσο καλή.

«Περίμενα και δεν περίμενα να αποχωρήσω τόσο νωρίς. Η αλήθεια είναι ότι τη στιγμή που έφυγα ήταν η στιγμή που ψυχικά δεν άντεχα άλλο και δεν θέλω να λέω ψέματα. Πιέστηκα πάρα πολύ ψυχολογικά. Είναι ένα reality το οποίο, μέσα στο παιχνίδι, κατάλαβα ότι ενώ είναι πολύ ωραίο project δεν μου ταιριάζει το κομμάτι του reality. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μ’ αρέσει να αγχώνομαι.

Υπάρχει μια τρομερή πίεση την οποία δεν την είχα υπολογίσει σε αυτό τον βαθμό. Εννοείται πως υπάρχει μέσα στο σπίτι ψυχολόγος και είναι πολύ φίλος μου, κάθε μέρα ζήταγα και πήγαινα σε αυτόν. Είδα αρκετές συμπεριφορές μέσα στο σπίτι που δεν μου ταίριαζαν και δεν θα έκανα παρέα μαζί τους», είπε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/637066901

Στην συνέχεια η εκπομπή πρόβαλε δύο παλαιότερες τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Η μία ήταν το 2015 όταν είχε στεφθεί αναπληρωματική Σταρ Ελλάς στα Καλλιστεία και η δεύτερη όταν συμμετείχε στο «Style me Up» όπου κριτής ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

https://vimeo.com/637065348

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This