Σοφία Βόσσου για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Παραμένει στην εντατική για να τον φροντίσουν» (video)

«Έχει υποκείμενα ο Ανδρέας»

Must Read

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» βρίσκεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος, εξαιτίας κάποιας λοίμωξης.

Ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται πως είναι καλύτερα στην υγεία του, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε η πολύ καλή του φίλη Σοφία Βόσσου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας πως χρειάστηκε να διασωληνωθεί προληπτικά για λίγες ώρες ενώ τώρα έχει αποσωληνωθεί.

«Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα γιατί πολλά λέγονται και δημιουργούνται άλλες εντυπώσεις και δεν θέλω. Διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και τώρα έχει αποσωληνωθεί και είναι καλά, πηγαίνει καλύτερα. Εδώ και πριν 1,5 μήνα περίπου, μπήκαμε στο νοσοκομείο στον Ευαγγελισμό γιατί έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για το ουροποιητικό του, πήγε πάρα πολύ καλά η επέμβαση.

Έχει υποκείμενα ο Ανδρέας, δηλαδή τα πνευμονάκια του, η καρδούλα από την προηγούμενη κατάσταση κάποια λοίμωξη πρέπει να πήρε και αυτό του έκανε χαμηλό οξυγόνο με αποτέλεσμα οι γιατροί προληπτικά για κάποιες ώρες να τον διασωληνώσουν.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα αποσωληνώθηκε, είναι μια χαρά παραμένει στην εντατική για να τον φροντίσουν, να τον έχουν για λίγες ώρες κτλ. και θα επιστρέψει στο δωμάτιο, είναι κοντά και ο γιος του βέβαια και η σύντροφός του. Καθημερινά μιλάμε και καθημερινά και με τον Ανδρέα έχω μιλήσει και μιλάμε στο τηλέφωνο κτλ.», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/637350587

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This