Θάλεια Ματίκα: «Για τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη έπεσα από τα σύννεφα» (video)

«Η σχέση μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε λήξει πολλά χρόνια πριν για προσωπικούς λόγους»

Must Read

Η Θάλεια Ματίκα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πρόσφατα σε γνωστό περιοδικό είχε αναφερθεί στον κουμπάρο της Πέτρο Φιλιππίδη και στις καταγγελίες εις βάρος του, αποκαλύπτοντας πως εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει επαφές με τον εν λόγω ηθοποιό-σκηνοθέτη.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και πως αντιμετώπισε την περίοδο που ξεκίνησε να ανοίγει ο ασκός του Αιόλου.

«Η δική μας σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε λήξει πολλά χρόνια πριν. Είχαμε σταματήσει να έχουμε σχέσεις για προσωπικούς λόγους. Για να χαθείς με ανθρώπους κάτι συμβαίνει συνήθως. Από ένα σημείο βλέπεις ότι δεν ταιριάζεις.

Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία στην Ελλάδα, επειδή ξεκίνησε με τη Σοφία Μπεκατώρου και πέρασε πολύ γρήγορα στον δικό μας κλάδο, σε μία περίοδο καραντίνας που δεν συνέβαιναν συγκλονιστικά πράγματα, πραγματικά δεν μπορώ να ξεχάσω τους δύο μήνες. Η δική μου ταραχή ήταν σε καθημερινή βάση. Είχα αρρωστήσει και ως ηθοποιός και ως γυναίκα» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Λιγνάδης ήταν βασικός καθηγητής του Τάσου (Ιορδανίδη) στη σχολή. Είχαν καθημερινή επαφή για τρία χρόνια. Με τον Κιμούλη είχαμε συνεργαστεί δύο φορές.

Θέλω να είμαι ειλικρινής. Για τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη έπεσα από τα σύννεφα, ήξερα ότι είναι ένας περίεργος άνθρωπος με τις εκρήξεις και τους θυμούς του. Αλλά η απόσταση από αυτό μέχρι τα γεγονότα που ακούσαμε, είναι χαώδης. Στην αρχή έλεγα ότι δεν είναι δυνατόν. Για τους υπόλοιπους κάποια πράγματα τα είχα ακούσει, κακές συμπεριφορές κτλ. Για την υπόθεση Λιγνάδη δεν ξέρω τι να πω, έχουν βγει πράγματα που είναι πέρα από τη λογική».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε για την δική της τραυματική εμπειρία, λέγοντας xαρακτηριστικά πως βίωσε: «Κάκιστη συμπεριφορά από τον σκηνοθέτη. Αυτό που είπα σε προηγούμενη συνέντευξη όταν με ρώτησαν γιατί δεν τον κατήγγειλα, ήταν ότι δεν χρειάστηκε. Αυτό τα λέει όλα. Τότε αντέδρασα άσχημα, έβαλα τα όριά μου, αφού αρρώστησα. Μάλωσα, ήρθε η ρήξη, είπα ότι δεν θα μου ξανααπευθύνει ποτέ τον λόγο, έφτασα στο αμήν».

Στην ερώτηση αν εκείνη ήρθε σε επαφή με την σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου μετά τις καταγγελίες, απάντησε: «Δε θα ήθελα να το απαντήσω αυτό. Συγγνώμη! Σέβομαι ότι υπάρχει ένα παιδί στη μέση, να μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό»

https://vimeo.com/637411587

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This