Βαλέρια Κουρούπη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, βοήθειας και προφανώς τιμωρίας»

Must Read

Η Βαλέρια Κουρούπη στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι έχει πέσει κι εκείνη θύμα κακοποιητικών συμπεριφορών.

Η γνωστή ηθοποιός έχει συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα ονόματα από τον χώρο του θεάτρου. Ανάμεσα σε αυτά είναι και εκείνο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Για την συνεργασία της με τον προφυλακιστέο ηθοποιό-σκηνοθέτη μίλησε η ηθοποιός στο περιοδικό «Εγώ», αποκαλύπτοντας πως είχαν μία άψογη συνεργασία, ωστόσο πιστεύει πώς πρέπει να τιμωρηθεί για όσα κατηγορείται.

Είχατε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Ναι, στο Εθνικό τρεις σεζόν και δεν είχα συναντήσει αυτήν του την πλευρά, ούτε καν την επιθετική του. Δούλεψα με έναν άνθρωπο πάρα πολύ συνεργάσιμο τότε. Βέβαια, το πρωταγωνιστικό δίδυμο τότε ήταν εκείνος και ο Γιάννης Μπέζος και υπήρχε μια γλυκιά σχέση μεταξύ τους.

Αν είχατε τον Πέτρο Φιλιππίδη μπροστά σας, τι θα του λέγατε;

Δεν θα του έλεγα τίποτα, γιατί νομίζω δεν θα έπαιρνα καμία απάντηση που θα με αφορούσε. Δεν είμαι ψυχίατρος, εδώ μιλάμε για μια διαταραχή προσωπικότητας και για έναν άνθρωπο που ούτε εκείνος δεν ξέρει το «γιατί» τα έκανε όλα αυτά. Πιστεύω χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, βοήθειας και προφανώς τιμωρίας. Ας τον ρωτούσε ένα ψυχίατρος, μήπως έβγαζε κάποιο συμπέρασμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This