Τέτα Καμπουρέλη: «Μετά το ριφιφί βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη οικονομική ανάγκη» (video)

«Κατάλαβα τις δυσκολίες που περνάει ο κόσμος»

Must Read

Τα χνάρια του σύζυγό της φαίνεται πως ακολουθεί Τέτα Καμπουρέλη, καθώς βοηθάει τον πολύ καλό της φίλο Φίλιππο Σοφιανό στην παραγωγή της θεατρικής παράστασης που ανεβάζει με τον οποίο μάλιστα φημολογείται ότι έχει σύναψη σχέση.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» διέψευσε αυτές τις φήμες λέγοντας πώς είναι μόνο φίλοι.

Όσον αφορά τον σύζυγό της που συνελήφθη για το ριφιφί των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό, η γνωστή αισθητικός σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως είχε αρρωστήσει πολύ άσχημα λόγω αυτής της κατάστασης.

Η Τέτα Καμπουρέλη αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που πάθαινε εξαιτίας αυτού του γεγονότος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες οικογενειακές στιγμές του παρελθόντος.

«Αρρώστησα μετά τα τελευταία γεγονότα. Τα τελευταία 6 χρόνια έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου. Μη ξεχνάς ότι είχαμε μία ληστεία στο σπίτι, τότε μου πήρε τρία χρόνια να το ξεπεράσω. Το πιο σοβαρό από όλα ήταν αυτό που έγινε με τα δίδυμα, η νύφη μου έπαθε ένα σύνδρομο, κατά το οποίο το ένα έμβρυο έπαιρνε πιο πολύ αίμα από το άλλο. Σώθηκαν όμως και η νύφη μου και τα μωρά, ήταν πολύ σοβαρό.

Παίρνω το χαπάκι μου για να κοιμηθώ, για να χαμογελάω και να έχω καλή διάθεση. Δε μπορώ να διαχειριστώ όλη αυτή την κατάσταση γιατί έκανα και λάθη.

Ήρθαν κοντά μου άνθρωποι για να με βοηθήσουν, εγώ τους εμπιστεύτηκα, με χρησιμοποίησαν, δε μπόρεσα να το αντιμετωπίσω σωστά. Από τη στιγμή που συνέβη το γεγονός, με έπιασαν κρίσεις πανικού. Μία ανασφάλεια τρομερή, δεν ήξερα που πατάω και που βρίσκομαι, έχασα πέντε κιλά, δε μπορούσα να οδηγήσω το αυτοκίνητο, μιλούσα μόνο με τη μητέρα μου», είπε και πρόσθεσε:

«Μία εβδομάδα μετά τα γεγονότα, έγιναν κατασχέσεις λογαριασμών και για μία εβδομάδα δεν είχαμε να φάμε. Κατάλαβα τις δυσκολίες που περνάει ο κόσμος. Βρίσκομαι ακόμα σε πολύ δύσκολη οικονομική ανάγκη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αναφορικά με το διαζύγιο, η αισθητικός δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση, ωστόσο επεσήμανε πως έχει Γολγοθά μπροστά της.

https://vimeo.com/637805461

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This