Ελεονώρα Μελέτη: «Ο συγκεκριμένος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης» (video)

Must Read

Στο βιωματικό βιβλίο που έγραψε με τίτλο «Γυναίκα Ψάχνει» και στον εκφοβισμό που δέχτηκε στον χώρο εργασίας της έκανε αναφορά η Ελεονώρα Μελέτη, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως το βιβλίο της είναι στήριγμα για κάθε γυναίκα που προσπαθεί να βρει την ταυτότητα της ανάμεσα στα στερεότυπα, δίνοντας ένα μήνυμα: «καθεμία πρέπει να είναι αποδεκτή όπως ακριβώς είναι, με τις επιλογές της και όλα της τα συναισθήματα».

«Αυτό το βιβλίο αφορά την γυναίκα που νοιώθει εγκλωβισμένη και θέλει να κάνει πράγματα που δεν είναι κοινώς αποδεκτά, αφορά στις γυναίκες που έχουν φτάσει σε μια βιολογική ηλικία και δεν έχουν κάνει ακόμα παιδί, έχω υπάρξει και εγώ μια τέτοια γυναίκα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Καταπιέστηκα πάρα πολύ στον Πρωινό Καφέ, εκείνα τα χρόνια. Τότε ήθελα να κάνω καριέρα και όλοι με ρωτούσαν πότε θα κάνω οικογένεια».

«Σε κάποιες συνεντεύξεις δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω»

Όπως είπε η Ελεονώρα Μελέτη, το hashtag δεν το ξεχάσει ποτέ, γιατί έχει περάσει πολύ ωραία. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν την εμπειρία. Μια άβολη στιγμή μου στην τηλεόραση; Σε κάποιες συνεντεύξεις δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, αλλά δεν ήθελα ποτέ να φανεί, θεωρώ πως είναι πολύ εκβιαστικό στον τηλεθεατή», εκμυστηρεύτηκε.

Η παρουσιάστρια έκανε και μία αποκάλυψη για έναν γνωστό παράγοντα της τηλεόρασης που την εκφόβιζε στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους σχέσης. «Μίλησα, δεν το κράτησα κλειστό το στόμα μου, απλά δεν το δημοσιοποίησα. Πήγα σε αυτούς που έπρεπε, έδωσα ονόματα και καταστάσεις, με αποδείξεις, με μαρτυρίες. Δεν ήμουν μόνη, ήταν και άλλα άτομα από πίσω. Μίλησα και έγιναν και τα δέοντα. Απαλλάχτηκα, δεν με ενδιέφερε να δικαιωθώ. Εγώ χρεώθηκα κάποια πράγματα περισσότερο γιατί συνήθως ο τσάτσος είναι αυτός που αντιμετωπίζεται ως πρόβλημα και όχι ο εκφοβιστής. Αυτός που μιλάει είναι αυτός που αντιμετωπίζεται στην τελική ως πρόβλημα και που δημιουργεί θέματα και όχι αυτός που προκαλεί τις καταστάσεις» τόνισε.

«Τι να δώσω στη φόρα; Έναν άρρωστο;»

Όπως είπε, εκείνη απαλλάχτηκε από αυτήν την τοξική συμπεριφορά. «Τώρα, τι κάνει ο άνθρωπος που έχει μείνει πίσω, είναι δικό του πρόβλημα. Ο συγκεκριμένος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Γιατί δεν λέω το όνομα; Τι να δώσω στη φόρα; Έναν άρρωστο; Από την άλλη δεσμεύομαι νομικά να μην τοποθετηθώ επ’ αυτού επώνυμα. Όχι όμως για πάντα. Κάποια στιγμή θα σταματήσει να ισχύει αυτό και τότε θα αναθεωρήσουμε τα πράγματα. Αλλά πιστεύω ότι μέχρι τότε θα βγουν και άλλοι να μιλήσουν, είναι πολλοί» επεσήμανε.

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησεπως δεν θα ήθελε να τον συναντήσει γιατί ακόμη της ξυπνάνε μνήνες. «Αυτός ο άνθρωπος ψυχικά δεν είναι καλά. Θεώρησα ότι είναι άτιμο να προσβάλω και εκθέσω δημόσια έναν άνθρωπο που μπορεί να μην το ξέρει ο ίδιος, αλλά έχει διαταραχές. Όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει βαριά ναρκισσιστική διαταραχή, δεν παίζεις μαζί του γιατί μπορεί να γίνει κι επικίνδυνος. Πιο πολύ τον λυπάμαι, παρά τον απεχθάνομαι» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This