Όμηρος Ευστρατιάδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν το έχω άξιο να βιάσει! Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του» (video)

«Αν εγώ βιάσω μια κοπέλα κάπου μόνος μου, ποιες μαρτυρίες υπάρχουν για να αποδειχθεί;»

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει πριν λίγους μήνες ο Όμηρος Ευστρατιάδης με τις δηλώσεις του σχετικά με τους ανθρώπους που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές από ανθρώπους του θεάτρου, υποστηρίζοντας πως είναι απαράδεκτο να βγαίνουν μετά από τόσα χρόνια και να καταγγέλλουν μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, επειδή θέλουν να γίνουν γνωστοί.

Ο ίδιος ωστόσο στην προσπάθειά του να ξεκαθαρίσει την θέση του δήλωσε πως τον στρίμωξαν σε ένα κλαμπ δημοσιογράφοι και άρχιζαν να με ρωτάνε πράγματα και εκείνος απάντησε γενικά.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και την συνεργασία του και οι δηλώσεις του για ακόμη μία φορά προκάλεσαν αίσθηση.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης στη συνεργασία μας ήταν άψογος, κύριος και πάντα χαμηλών τόνων. Απορώ πώς ο Φιλιππίδης έκανε βιασμούς. Δεν το έχω άξιο να κάνει κάτι τέτοιο. Αν εγώ βιάσω μια κοπέλα κάπου μόνος μου, ποιες μαρτυρίες υπάρχουν για να αποδειχθεί; Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις πώς καταδικάζεις έναν άνθρωπο και τον βάζεις στη φυλακή; Αν υπάρχουν αποδείξεις, αλλάζει το πράγμα. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το βιασμό.

Για τον Φιλιππίδη ακόμα δεν το πιστεύω, περιμένω να γίνει η δίκη και αν αποδειχθεί ότι είναι έτσι, να μη βγει ποτέ από τη φυλακή. Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του γιατί είναι φοβερός ηθοποιός. Όλοι αυτοί που τον κατηγόρησαν, θα του ζητήσουν συγγνώμη αν αποδειχθεί ότι είναι αθώος. Του κατέστρεψαν την καριέρα. Παιδεύτηκε για να γίνει θιασάρχης και να γεμίζει το θέατρο», είπε χαρακτηριστικά.

Η Φαίη Σκορδά ωστόσο φαίνεται να μην ενστερνίζεται τις απόψεις του σκηνοθέτη.

«Όταν λέμε αξιώθηκα να κάνω κάτι, από τα λίγα ελληνικά που ξέρω, είναι το αξιώθηκα να κάνω κάτι καλύτερο. Δεν τον έχω άξιο να κάνει βιασμό; Γιατί; Είναι σπουδαίο πράγμα; Έχω πάθει… Δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Και λέει ότι θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του», σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

https://vimeo.com/638575635

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This