Μιμή Ντενίση: «Δεν έχω κάτι να φοβηθώ, γιατί δεν με έφτιαξε κανένας εμένα» (video)

«Υπήρξαν φορές που πικράθηκα, που ένιωσα ότι αδικήθηκα»

Must Read

Η Μιμή Ντενίση ούσα πάνω από 30 χρόνια στον χώρο του θεάτρου, ετοιμάζει πυρετωδώς τη φαντασμαγορική κινηματογραφική παραγωγή «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Για τη νέα της ταινία μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», αρχικά όμως αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία και στα εμπόδια που συνάντησε, τα οποία δεν την πτόησαν να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει.

«Υπήρξαν φορές που πικράθηκα, που ένιωσα ότι αδικήθηκα. Ο χώρος έχει πολλούς ανθρώπους κακούς και ακαλλιέργητους. Είπα “γιατί τα βάζουν με μία γυναίκα που έχει τις γνώσεις της και τις ικανότητές της;” Δεν πτοήθηκα, είναι θέμα γνώσης, όχι υπεροψίας. Οι κοντινοί μου με λένε “Βούδα”. Ξέρω τη δουλειά μου καλά, αν δεν ξέρεις τη δουλειά σου καλά, γιατί είσαι η γυναίκα του καναλάρχη ή του θεατρώνη, γιατί κάποιος άλλος σε έφτιαξε τότε θα “λυγίσεις”. Εμένα δεν με έφτιαξε κανένας δεν έχω κάτι να φοβηθώ», τόνισε.

https://vimeo.com/639415310

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η καταξιωμένη θεατρική επιχειρηματίας έχασε την αγαπημένη της μητέρα από καρδιακή προσβολή, γεγονός το οποίο δεν μπορεί να ξεπεράσει.

«Είναι τεράστια η απώλειά της. Η μάνα είναι μία, είτε η μάνα του χωριού, η μάνα της πόλης, η οποιαδήποτε μάνα, είναι πάντα σοφή και σπουδαία σε σχέση με το παιδί της. Η δική μου η μητέρα ήταν και το πιο δυνατό άτομο που γνώρισα στη ζωή μου. Ήταν πάρα πολύ μορφωμένη, ήταν το στήριγμά μου και το έχασα», είπε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/639414624

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η θεατρική συγγραφέας παραδέχτηκε πως υπήρχαν φορές που χρειάστηκε να κρατήσει κρυφή κάποια σχέση της.

«Έχω καταφέρει να κρατήσω και πολλά κρυφά γεγονότα. Ότι ήθελα να κρατήσω πραγματικά κρυφό, το έχω κάνει και το έχω καταφέρει. Δεν το έζησα όμως έτσι όπως θα έπρεπε να το ζήσω μια σχέση. Κάπου όμως θα ενοχλείται και ο άλλος δίπλα μου, είτε από την μεγάλη δημοσιότητα, είτε από το κρυφτό που θα παίζουμε. Από ένα σημείο και μετά, αν είσαι γνωστός, ο άλλος σε έχει ταυτίσει με την εικόνα που σε βλέπει όλα αυτά τα χρόνια στις κάμερες και στα εξώφυλλα, δεν βλέπει τον άνθρωπο, Μιμή», δήλωσε.

https://vimeo.com/639415910

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This