Ξεσπάσματα από τον γιο του Μπάρκουλη: «Που πήγε η αγάπη ρε;»

Σφάζονται στη φαμίλια του ηθοποιού

Must Read

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος στην οικογένεια του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη. Μετά την αποκλειστική συνέντευξη της κόρης τουΒίκυς Μπάρκουλη στην «Espresso», ο γιος του Νικόλαος Μπάρκουλης, με τρία διαφορετικά stories στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, θέλησε έμμεσα να απαντήσει στην αδερφή του για όσα καταλόγισε στη μητέρα του Μαρία και σε εκείνον.

«Ας πουν ό,τι θέλουν. Η αλήθεια δεν κρύβεται. Μια γυναίκα 35 χρόνων να κάνει παιδί με έναν άνδρα 65 ετών χωρίς καμιά οικονομική δυνατότητα, άμα αυτό δεν είναι αγάπη τότε τι είναι, ρε» ήταν η οργισμένη απάντηση του γιου του αείμνηστου ηθοποιού, δείχνοντας έτσι την αντίθεσή του σε όσα ανέφερε δημοσίως η αδερφή του Βίκυ.

H αρχή του κακού χαμού

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα άρχισαν από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Μουρατίδης στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό, για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Μέσα σε όλα ανέφερε πως είχε έντονες αντιδράσεις από τη χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη σε ένα κείμενο που είχε γράψει και μάλιστα τον είχε βρίσει από τηλεφώνου για όσα ανέφερε. Όπως τόνισε στην εκπομπή ο Νίκος Μουρατίδης είχε γράψει πως ο αείμνηστος ηθοποιός είχε επικεντρωθεί περισσότερο στις γυναίκες παρά στο υποκριτικό του ταλέντο. Λίγες ημέρες μετά, τη σκυτάλη πήρε η χήρα Μπάρκουλη, η οποία έριξε νέες βολές στον Νίκο Μουρατίδη, λέγοντας πως δεν του επιτρέπει να μιλάει και να κρίνει τον σύζυγό της και μάλιστα τον αποκάλεσε «σκουπίδι».

Ωστόσο, μέσα από την «Espresso», την περασμένη Παρασκευή σε αποκλειστική συνέντευξή της, η κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη υποστήριξε το κείμενο του Νίκου Μουρατίδη, λέγοντας πως αυτά που έγραψε ήταν «κεκαλυμμένα», ενώ ζήτησε από όλους να σεβαστούν τη μνήμη του πατέρα της. Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη της Βίκυς Μπάρκουλη, ο γιος του Νίκος Μπάρκουλης, με τρία διαφορετικά stories στο facebook και χωρίς να αναφέρεται σε ονόματα, θέλησε να δώσει έμμεση απάντηση σε όσους κατηγορούν τον ίδιο και τη μητέρα του Μαρία. «Ας πουν ό,τι θέλουν. Η αλήθεια δεν κρύβεται. Μια γυναίκα 35 χρόνων να κάνει παιδί με έναν άνδρα 65 ετών χωρίς καμιά οικονομική δυνατότητα, άμα αυτό δεν είναι αγάπη τότε τι είναι, ρε;» ήταν η πρώτη του αντίδραση για να συνεχίσει με ακόμα μία ανάρτηση πιο οργισμένη. «Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πας να καταφέρεις κάτι, να αλλάζει όλη τη ζωή σου. Να στέκεσαι στα πόδια σου και η ίδια η οικογένειά σου να κοιτάζει να σε ρίξει και να πάρει τη φήμη από αυτό. Πού πήγε η αγάπη, ρε; Πού πήγε η οικογένεια; Το να είμαστε πρωτοσέλιδα; Αυτό είναι οικογένεια και αγάπη; Έτσι σεβόμαστε τον άνθρωπο που έκανε αυτήν την οικογένεια και δεν είναι καν στη ζωή;» ήταν η δεύτερη ανάρτηση του Νικόλαου Μπάρκουλη!

Το τρίτο «χτύπημα»

Ακολούθησε και μία τρίτη μέσα σε λίγη ώρα, με τη φωτογραφία του Ανδρέα Μπάρκουλη να κρατάει στα πόδια του τον γιο του Νικόλα, ο οποίος έγραφε: «Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ που έκανες αυτή την οικογένεια κάτι. Που μας έδωσες όνομα και γίναμε κάτι σε αυτό τον κόσμο. Χωρίς εσένα δεν θα ήμασταν τίποτα. Ξέρω καλύτερα από όλους ποιος ήσουν. Το άμα είχες 100 γυναίκες, το άμα ήξερες να αγαπάς, το άμα έκανες τη ζωή που λένε. Δεν θυμούνται όμως ότι άμα ήσουν καλός άνθρωπος, που ήσουν, και δεν έδινες ό,τι λεφτά είχες για να βοηθάς θα είχαν λεφτά μέχρι και τα εγγόνια μου. Δεν τα έφαγε τα λεφτά του. Τα έδινε. Αυτή είναι η διαφορά του με εσάς που μιλάτε για εκείνον. Ότι αυτός είχε τα περισσότερα από όλους εσάς αλλά τα είδε σαν χαρτιά εξυπηρέτησης. Θα σε αγαπάω πάντα και θα σε ευχαριστώ για πάντα» καταλήγει η ανάρτηση του Νικόλα Μπάρκουλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This