Γρηγόρης Πετράκος – Ένταση στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Η μάσκα είναι άχρηστη» (video)

«Παίρνω την ιδιότητα του δημοσιογράφου γιατί δεν είδα να κάνει κανείς άλλος τον δημοσιογράφο. Τους απαξιώνω».

Must Read

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γρηγόρης Πετράκος στην εκπομπή «Πρωινό», ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για τα δημόσια ξεσπάσματα που έχει κάνει κατά καιρούς, τα οποία προκάλεσαν αίσθηση.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας – Έξαλλος με την επίθεση Πετράκου-Παπαθωμα: «Aνήθικοι είναι αυτοί που διαστρεβλώνουν την αλήθεια» (video)

Αρχικά αναφέρθηκε στην ακύρωση της παρέλασης εξαιτίας του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

«Καταρχήν εδώ έχουμε τρία τελείως διαφορετικά γεγονότα που κανονικά δεν θα έπρεπε να συνδέονται. Το πρώτο είναι η μέρα της 28ης Οκτωβρίου που είναι μία μέρα μνήμης και πένθους για το 1940. Είναι μία Εθνική επέτειος, δεν είναι μία εκδήλωση, δεν είναι πανηγύρι δεν είναι μία συναυλία, δεν είναι ένα καρναβάλι, δεν είναι εκδήλωση χαράς, είναι μία πράξη τιμής και απόδοσης πένθους. Θεωρώ εντελώς ασύνδετο το να ακυρώνεται αυτή η εκδήλωση πένθους και τιμής στους χιλιάδες πεσόντες ήρωες προγόνους μας, επειδή συμπίπτει με την ημέρα πένθους για ένα πολιτικό πρόσωπο και δεν το συνδέω με τη Φώφη Γεννηματά, μίλησα γενικά για οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο

Η παρέλαση είναι μία εκδήλωση και μιλάμε για τη μαθητική παρέλαση εννοείται πως είναι μία πολιτική πράξη πένθους και απόδοση ευθύνης. Δηλαδή, όπως πρέπει να αποδώσουμε τιμή στη Φώφη Γεννηματά που απεβίωσε, αποδίδουμε τιμή κάθε χρόνο στους χιλιάδες προγόνους μας.

Μπορεί να γουστάρεις να μην το βλέπει έτσι, αλλά χιλιάδες άνθρωποι θεωρούν πως είναι μία προσπάθεια απώλειας Εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων.

Αυτό έγινε δύο μέρες πριν ενώ θα μπορούσε το εθνικό πένθος να γίνει μία μέρα νωρίτερα ή μία μέρα αργότερα. Επίσης πως το εθνικό πένθος για ένα πολιτικό πρόσωπο αναιρεί το εθνικό πένθος», αναρωτήθηκε ο ερμηνευτής.

«Κάνω εμετό στη μούρη σας»

Αναφορικά με την περιβόητη φράση προς τους δημοσιογράφους: «κάνω εμετό στη μούρη σας», εξήγησε: «Ας μην το βάλω την ιδιότητα, αναφερόμουν σε όσους πήγαν να μου προσάψουν την ταμπέλα του διαχωριστή ότι εγώ με την πράξη μου διαχωρίζω κόσμο. Ήταν μία απλή έκρηξη, η οποία ήρθε από το γεγονός ότι, αν κάποιος έχει παλέψει πραγματικά με ιδρώτα, να μην πω και αίμα, για ένα σκοπό ας πούμε, εγώ εδώ και δύο χρόνια παλεύω για να μη γίνεται διαχωρισμός των ανθρώπων.

Όταν λοιπόν κάποιος μου προσάπτει ότι εγώ διαχωρίζω με τη θέλησή μου ανθρώπους, αυτό είναι μία γροθιά στο στομάχι μου. Αν έρθει κάποιος και μου ρίξει μία γροθιά στο στομάχι, θα κάνω εμετό και θα πάει στα μούτρα του. Μπορεί να ακούγεται άκομψο αλλά η μπουνιά είναι πιο πολύ. Οπότε δεν μπορείς να έρχεσαι και να μου λες ότι εγώ είμαι ρατσιστής, τη στιγμή μάλιστα που εγώ είμαι στο αντιρατσιστικό κίνημα και δίνω τον αγώνα για τους ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων.

«Από τη μύτη μου δεν περνάει όχι κορονωϊός, ούτε ο τιτανικός»,

Όσον αφορά την πεποίθησή του ότι «από τη μύτη μου δεν περνάει όχι κορονωϊός, ούτε ο τιτανικός», ισχυρίζεται πως έχει διαβάσει «μελέτες σε διεθνή περιοδικά σχετικά με την D3 και το ψευδάργυρο και ειδικά για την D3 και πώς αυτή σταματάει. Επίσης έχω μιλήσει γι’ αυτό και με τρεις καθηγητές Πανεπιστημίου».

Όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα», ήταν ενάντια στον λόγο του, εκείνος της απάντησε: «Μήπως είστε λίγο-πολύ προστατευμένοι πληροφοριακά. Ο κόσμος  λειτουργεί με ένα πυραμιδικό σύστημα που έχει κεντρικές εξουσίες. Αυτό δεν είναι συνωμοσιολογία. Δηλαδή ακόμα και σε ταινίες του Hollywood δείχνουν ιστορικά γεγονότα της δεκαετίας του ’60. Θα δεις ότι έρχονται κεντρικές εντολές από τα κέντρα της εξουσίας».

«Η γνώμη μου και η γνώμη εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων είναι ότι αυτό το άθλημα προέρχεται από οικονομικά συμφέροντα και όχι για την υγεία μας», πρόσθεσε.

«Η μάστιγα της εποχής μας έγινε από την τρομερή λάθος αντιμετώπιση. Αυτήν την στιγμή η χώρα μας έχει τόσα θύματα από την τραγική αντιμετώπιση που έκανε η επιτροπή απαράδεκτων επιστημόνων που πρέπει να αλλάξει αύριο. Να έρθουν σοβαροί επιστήμονες καθηγητές, μεγάλοι, αναγνωρισμένοι παγκοσμίως, γιατί αυτή εδώ που έχουμε δεν είναι. Οι περισσότεροι δεν είναι καν στο αντικείμενο εκτός από τον κ. Τσιόδρα και τον κ Σύψα, βγαίνουν κάτι πλαστικοί χειρουργοί», τόνισε στην συνέχεια.

https://vimeo.com/641474897

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην μάσκα προστασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι άχρηστη. Είναι μόνο χρήσιμες για τα χειρουργεία. Όταν έρθεις σε επαφή με έναν άρρωστο σε ένα κλειστό χώρο δεν φορούσες ποτέ μάσκα. Πως η μάσκα ήρθε στο δυτικό κόσμο να κυκλοφορούν παντού με μάσκα;»

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε πως ως τραγουδιστής παίρνει την ιδιότητα (από μόνος του) του δημοσιογράφου, εκείνος απάντησε πως: «Παίρνω την ιδιότητα του δημοσιογράφου γιατί δεν είδα να κάνει κανείς άλλος τον δημοσιογράφο. Τους απαξιώνω».

Τέλος ήθελε να προειδοποιήσει τα media πως: «Αν ξαναδώ μεγάλο τίτλο πως είμαι αντιεμβολιαστής ή αρνητής θα ασκήσω αγωγή στα αντίστοιχα Site, όπως έχω κάνει ήδη σε 1-2 έχουν και τα έσοδα θα πάνε στους σεισμόπληκτους και τους πυρόπληκτους γιατί δεν γίνεται άλλο να επηρεάζεις τον κόσμο»

https://vimeo.com/641480218

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This