Τα δημόσια «χρόνια πολλά» του Κικίλια στη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού που έκλεισε τα 51 της χρόνια

«Σ' αγαπώ, κορίτσι μου»

Must Read

Όταν ένας άντρας αγαπάει μια γυναίκα… το λέει δημόσια! Κάποτε το «σ’ αγαπώ», οι δημόσιες, δηλαδή, ερωτικές εξομολογήσεις ήταν ταμπού για τους άντρες. Σήμερα, όμως, σιγά σιγά, ολοένα και περισσότεροι τολμούν να μιλήσουν σε «κοινή θέα» για τα προσωπικά τους, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, κι αυτό συνιστά… μια ωραία επανάσταση. Έτσι έκανε λοιπόν χθες και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας που, απευθυνόμενος στην αγαπημένη του σύζυγο, που είχε γενέθλια, της έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Χρόνια πολλά, κορίτσι μου, σ’ αγαπώ».

Η Τζένη Μπαλατσινού, ενώ έκλεισε τα 51 της χρόνια χθες 2 Νοεμβρίου, για τον ερωτευμένο σύζυγό της παραμένει το κοριτσάκι του. Αυτό το κοριτσάκι που του χάρισε πριν από περίπου έναν χρόνο, τον περασμένο Δεκέμβριο του 2020, έναν χαριτωμένο γιο, τον Παναγιώτη – Αντώνιο, με την ίδια να γίνεται μανούλα για τέταρτη φορά, στον δεύτερο γάμο της με τον υπουργό Τουρισμού.

Η δημόσια αυτή ανάρτηση βρήκε πολύ θετική ανταπόκριση από τους ακόλουθους του υπουργού στο Instagram, με τα likes να πέφτουν βροχή!

«Μπράβο για τη δημόσια ομολογία σας, για το θάρρος του έρωτά σας…» ήταν σε γενικές γραμμές τα εκατοντάδες σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια.

Πιο πολύ άρεσε στις γυναίκες, καθώς η αναγνώριση του έρωτα από τους άντρες τους μπροστά στα μάτια όλων είναι για το «ασθενές φύλο» η καλύτερη απόδειξη πίστης και αφοσίωσης. Ιδιαίτερα σε περιόδους όπως αυτή που ζούμε, όπου η βία ενάντια στο γυναικείο φύλο από συζύγους και εραστές είναι διάχυτη.

Τυχερή, λοιπόν, η Τζένη Μπαλατσινού που έχει αυτό το είδος άντρα δίπλα τη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This