Τάσος Ξιαρχό: To «πετσόκομμα» της Τζόυς Ευείδη και του Θηρίου για την ρατσιστική του ανάρτηση (video)

Η φωτογραφία του τραγουδιστής μετά την απώλεια κιλών!

Must Read

Κανείς δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Τασος Ξιαρχο προέβη σε μία ρατσιστική ανάρτηση σχετικά με τα κιλά κοπέλας.

Η δημόσια κατακραυγή μάλιστα ήταν εκείνη που επηρέασε αρνητικά τον γνωστό χορογράφο, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του με χάπια.

Το συγκεκριμένο θέμα κλήθηκε να σχολιάσει η Τζόυς Ευείδη, η οποία μέσα από την εκπομπή «Happy Day» εξέφρασε την λύπη της.

«Στενάχωρα πράγματα είναι όλα αυτά. Δεν ξέρω με τι πρόθεση έγιναν, χαβαλέ ή άτυχη στιγμή, το σίγουρο είναι ότι κι αυτός με όποιο τρόπο και να το έκανε, το μετάνιωσε πολύ άσχημα.

Άλλωστε εγώ τι να πω; Εγώ είμαι από τη θέση της χοντρής. Εμείς το ζούμε και στη σκηνή, που όταν βγαίνουμε ακούμε “πάχυνε”, “αδυνάτισε”. Είναι τραγικό. Στενοχωριέμαι με αυτά τα σχόλια. Υπάρχει άνθρωπος που να μη στενοχωριέται ρε παιδιά;»

https://vimeo.com/641849440

Με το γάντι όμως έσφαξε το χορευτή και ο γνωστός ράπερ Κώστας Δρακούλας, ο κατά κόσμον Θηρίο, ο οποίος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ανάρτησε μία φωτογραφία του από τότε που ήταν 240 κιλά συγκριτικά με το πώς είναι σήμερα.

«Αγαπητέ φίλε

Εσύ που έλεγες πως σε λένε λούγκρα, αδερφή και πρεζάκια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει “η μάνα σου” όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού επειδή είναι παχουλή!

Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου!
Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γαμάτος και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα

Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν!

Καλή προσγείωση φίλε!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This