Τάσος Ξιαρχό: Απειλεί να αυτοκτονήσει μετά τον σάλο που προκάλεσε με την ανάρτησή του (video)

Must Read

Οργή προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε ο Τάσος Ξιάρχο σχετικά με την ενδυματολογική επιλογή μιας κοπέλας η οποία όπως ισχυρίζεται τόνιζε τα παραπανίσια κιλά της.

Οι χρήστες του Twitter αλλά και πολλά δημόσια πρόσωπα, έκαναν λόγο ότι ο διάσημος χορευτής έκανε bullying στην εν λόγω κοπέλα, ενώ ήταν ανεπίτρεπτο το ότι κοινοποίησε το πρόσωπό της εν αγνοία της.

Έπειτα από τη δημόσια κατακραυγή που βίωσε ο χορογράφος, ο προσωπικός του λογαριασμός στο instagram απενεργοποιήθηκε για ακόμη μία φορά. Να σημειωθεί πως το ίδιο είχε συμβεί έπειτα από σφοδρή επίθεση που είχε κάνει κατά του Πρωθυπουργού.

https://vimeo.com/641180534

Λόγω της ασέβειας που έδειξε στην κοπέλα, η εταιρεία καφέ Nescafe, με την οποία συνεργαζόταν ανακοίνωσε  ότι διακόπτει τη συνεργασία τους,

Ο Τάσος Ξιαρχό από το απόγευμα της Δευτέρας βρίσκεται στο πατρικό του στο Μενίδι και φέρεται να έχει στείλει ανησυχητικά μηνύματα σε πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος.

Απ’ ότι φαίνεται ο χορογράφος απειλεί να αυτοκτονήσει με χάπια και στην οικεία των γονιών του βρίσκεται ήδη αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

https://vimeo.com/641182451

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This