Γιώργος Μουκίδης: «Έχω περάσει δυο φορές covid! Δεν θα κάνω το εμβόλιο γιατί δεν πιστεύω σε αυτό» (video)

«Συμφωνώ με όσα λέει ο Πετράκος»

Must Read

Κατά του εμβολίου δήλωσε πως είναι ο Γιώργος Μουκίδης. Παρότι μάλιστα έχει νοσήσει από κορωνοϊό, όχι μία αλλά δύο φορές.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα», παραδέχθηκε πώς βρέθηκε θετικός τον κορωνοϊό, ωστόσο ο ίδιος δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί, ενώ τάχθηκε υπέρ του Γρηγόρη Πετράκου, υποστηρίζοντας πως ο εν λόγω τραγουδιστής μιλάει με αποδείξεις.

«Είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε γιατί δεν είναι ακριβώς αυτό το πράγμα που μας λένε ότι είναι, είναι κάτι άλλο. Τώρα το τι είναι το ξέρουν αυτοί. Εγώ έχω περάσει δυο φορές covid μια τον Μάρτιο του 2020 και μια τον Αύγουστο του 2021. Δεν έχω κάνει το εμβόλιο. Αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν το πιστεύω, τα υπόλοιπα γενικά για τα παιδάκια ναι. Τα παιδάκια τα χρειάζονται αλλά αυτό το συγκεκριμένο δε ξέρουμε τι κάνει», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Γι’ αυτές τις λεπτομέρειες πρέπει να ρωτήσετε κάποιους άλλους που είναι πιο ενημερωμένοι, που δεν είναι ούτε αρνητές, ούτε αντιεμβολιαστές, ούτε τίποτα από αυτές τις βλακείες που λένε. Ψεκασμένοι κτλ. Σε αυτές τις κατηγορίες ανήκουν και πάρα πολλοί επιστήμονες και νομπελίστες αλλά αυτά δε τα λένε στον κόσμο».

«Πάρτε μια συνέντευξη από τον Πετράκο να σας τα πει που τα ξέρει καλά. Εγώ τον παραδέχομαι και δεν καταλαβαίνω αυτούς που λένε “γιατί μιλάει αφού είναι τραγουδιστής”. Τι θα πει γιατί μιλάει; Βλέπει νούμερα, παρατηρεί. Εννοείται ότι συμφωνώ με όσα λέει. Αυτά που λέει είναι πράγματα δημοσιευμένα, είναι αριθμοί, τα νούμερα δε μπορούν να πουν ψέμματα», κατέληξε.

https://vimeo.com/642355091

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This