Χάρης Βαρθακούρης: Η διαδικτυακή κόντρα με την μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη για το J2US

Must Read

Η περσινή νικήτρια του Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη συμμετέχει φέτος στο J2US έχοντας σαν παρτενέρ τον παρουσιαστή του reality εγκλεισμού Χάρη Βαρθακούρη.

Aρκετοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο ότι ο Χάρης Βαρθακούρης δεν δίνει στο ντουέτο του με την Κρητικιά δικηγόρο πολύ χρόνο.

Την άποψη αυτή φαίνεται πως ενστερνίζεται και η μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, η οποία έκανε like και retweet την εξής ανάρτηση: «Η Άννα Μαρία δικαίως τα έχει πάρει κρανίο… Αυτή διαγωνίζεται… Ο Βαρθακούρης έχει ωραία φωνή το ξέρουμε δεν χρειάζεται να κάνει επίδειξη».

Ο γνωστός ερμηνευτής που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω απάντησε στην μητέρα της παρτενέρ του ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο μία μίνι διαδικτυακή κόντρα.
«Κυρία Ψυχαράκη μου, επειδή βλέπω ότι κάνετε like και retweet, άρα συμφωνείτε, σε όσα tweets “παραπονιούνται” ότι επισκιάζω την κόρη σας, για να μην έχει κανείς σας παράπονο, την επόμενη εβδομάδα θα την αφήσω να το πει όοολο μόνη της!!!»., έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής με την κα. Ελένη να του απαντάει:

«Χάρη χαίρομαι που είστε το καλύτερο ζευγάρι. Μην αφήσετε τίποτα μπροστά σας να επισκιάσει εσάς γιατί λάμπετε και οι δύο. Ό Κόσμος αγαπά την Άννα Μαρία και όταν αγαπάμε πολλές φορές ζητάμε κάτι παραπάνω όλοι μας. Ας μην είμαστε επικριτικοί απέναντι στον Κόσμο. Ταπεινή μου άποψη Χάρη δώσε περισσότερο χρόνο στην Άννα Μαρία, σε εκτιμά ξέρω και περνάει τόσο καλά. Είσαι ένας τζέτλεμαν από χθες το βράδυ το υπέγραψες με μια και μόνο σου κίνηση. Είσαι ένας Καλλιτέχνης, άνθρωπος μην παρασύρεσαι. Μπες στον παλμό του κόσμου αγαπά πολύ. Σε αγαπάμε».

«Μα αυτό θα κάνω… κι ένα βήμα παραπέρα. Θα δώσω ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ στην Άννα Μαρία!» απάντησε κλείνοντας τη συζήτηση ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This