Οι «Expendables» των Σταλόνε και Στέιθαμ προσγειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη

Άντι Γκαρσία, Μέγκαν Φοξ, 50 Cent και ο σπεσιαλίστας των πολεμικών τεχνών Τόνι Τζα φέρνουν το Χόλιγουντ στην Ελλάδα

Must Read

Χόλιγουντ η Θεσσαλονίκη! Λίγους μήνες μετά την απόβαση του Αντόνιο Μπαντέρας και του κινηματογραφικού συνεργείου στη συμπρωτεύουσα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Λατίνου σταρ και ο Λευκός Πύργος είναι και πάλι στο επίκεντρο της παγκόσμιας βιομηχανίας θεάματος!

Από σήμερα και για δύο εβδομάδες το βαρύ πυροβολικό του σινεμά θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας «Expendables 4», για την παραγωγή της οποίας μάλιστα μέρος του εξοπλισμού προέρχεται από τον Ελληνικό Στρατό! Και μπορεί ο δημιουργός της σειράς των ταινιών δράσης Σιλβέστερ Σταλόνε να έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα των δικών του σκηνών στο Λονδίνο, όμως στη Θεσσαλονίκη γίνεται παρέλαση από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς παγκοσμίως, με πρώτον και καλύτερο τον Τζέισον Στέιθαμ, ο οποίος θα έχει δίπλα του τους Αντι Γκαρσία, Μέγκαν Φοξ, 50 Cent και τον Ταϊλανδό σταρ του Χόλιγουντ Τόνι Τζα, ο οποίος θεωρείται σπεσιαλίστας στις πολεμικές τέχνες! Μάλιστα, ο Στέιθαμ άρχισε από χθες να ανεβάζει στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από τα παρασκήνια. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες και για την ολοκλήρωσή τους, όπως έγινε και με τα γυρίσματα του «Second Unit» τις ημέρες που μας πέρασαν, θα χρησιμοποιηθεί τόσο ένα τεράστιο πλατό στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης όσο και ένας βιομηχανικός χώρος στα δυτικά της πόλης, που έχει μισθωθεί ακριβώς γι’ αυτόν τον σκοπό!

Άντι Γκαρσία
Μέγκαν Φοξ
50 cent
Τζέισον Στέιθαν και Τόνι Τζα

Εκτός όμως από τους χώρους των γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη, οι «Expendables 4» (που θα βγουν στις αίθουσες το 2022) θα έχουν και άρωμα από Ελληνικό Στρατό, μιας και ο εξοπλισμός όπως και τα οχήματα έχουν διατεθεί από τον Στρατό μας, προκειμένου τα πάντα στα γυρίσματα να είναι αληθοφανή!

Για την ιστορία, την ταινία σκηνοθετεί ο Scott Waugh, ενώ στις προηγούμενες ταινίες «The Expendables» έχουν πάρει μέρος οι Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Τζετ Λι, Μπρους Γουίλις, Τέρι Κρου, Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ, Χάρισον Φορντ, Γουέσλι Σνάιπς, Αντόνιο Μπαντέρας, Μίκι Ρουρκ, Μελ Γκίμπσον, Τσακ Νόρις, Ντολφ Λούντγκρεν και άλλοι σταρ! Με όλα αυτά που γίνονται στη Θεσσαλονίκη πώς να κρύψει τη χαρά του ο πρόεδρος του ΕΚΟΜΕ Πάνος Κουάνης, ο οποίος τονίζει πως το πιο σημαντικό για το κινηματογραφικό μέλλον της χώρας μας είναι η εκπαίδευση των Ελλήνων που θα συμμετέχουν στις οπτικοακουστικές παραγωγές με τους κομπάρσους, όπως συνέβη και με την ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας να είναι και στους «Αναλώσιμους» πάρα πολλοί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This