Αλεξάνδρα Λοΐζου: Birthday party αλά New York

Με dress code «Great Gatsby» στη «Μεγάλη Βρεταννία» οι εκλεκτοί καλεσμένοι από Αθήνα και Λονδίνο

Must Read

Με ένα μοναδικό glam πάρτι στο ballroom του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» γιόρτασε τα γενέθλιά της η καλλονή Αλεξάνδρα Λοΐζου, σύζυγος του Ελληνοκύπριου μεγιστάνα στον χώρο του real estate Ανδρέα Παναγιώτου. Ογδόντα εκλεκτοί καλεσμένοι από το Λονδίνο και την Αθήνα έδωσαν το «παρών» στη χλιδάτη βραδιά με ένδυμα black tie για τους κυρίους και Gatsby dress για τις κυρίες, καθώς το bday πάρτι είχε θέμα τον «Great Gatsby» και τη Νέα Υόρκη των 20s.

H εορτάζουσα, με άσπρη μακριά τουαλέτα και διαμαντένιο σετ κοσμημάτων, στο πλευρό του γοητευτικού συζύγου της Ανδρέα Παναγιώτου -με sur mesure σμόκιν- υποδέχτηκε τους καλεσμένους της, χαρίζοντάς τους μια βραδιά λάμψης, πολυτέλειας και απίστευτου κεφιού, που παρέπεμπε στο σκηνικό της ταινίας «Great Gatsby», στα ξέφρενα πάρτι τα οποία άφησαν εποχή στη Νέα Υόρκη και είχε ομολογουμένως να ζήσει η κοσμική Αθήνα από την προ Covid εποχή. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, οι σεκιούριτι του ξενοδοχείου έλεγχαν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού πριν από την είσοδό τους στο ballroom, το οποίο είχε στολιστεί με άσπρα φτερά, πούπουλα και λευκές ορτανσίες και παιώνιες. Μοναδικού γούστου ήταν και το art de la table στην glamorous βραδιά που επιμελήθηκε ο p.r. man Γιώργος Ντάβλας και ο οποίος μαζί με τη Νίνα Λοτσάρη τραγούδησαν στην εορτάζουσα το happy birthday.

Έλενα και Γιώργος Ντάβλας

Την τιμητική τους είχαν οι παγιέτες, τα τσάρλεστον φορέματα και οι βιζόν ετόλ, ενώ το σκηνικό συμπλήρωναν σαξοφωνίστες, μοναδικά μπαλέτα που παρέπεμπαν στα follie-bergere, σερβιτόρες με φουρό «υπερπαραγωγή» και καπέλα αλλά και ένα αυτοκρατορικό μενού με σολομό και γαρίδες.

Ανδρέας Παναγιώτου, Αλεξάνδρα Λοϊζου, Βικτόρια Καρύδα

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων ήταν η Χάλα Χούρι, η Σούλα Λιάκου, η Ντέλα Ρούνικ, ο γνωστός αρχιτέκτονας Θανάσης Κυρατσούς, η Αντζυ Μαργαρίτη – Αντριους με τον γιο της πριγκίπισσας Αικατερίνης, Ντέιβιντ Αντριους, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Μίλτος Καμπουρίδης, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, ο σχεδιαστής και αγαπημένος φίλος της οικοδέσποινας Μιχάλης Μανιάτης, ο επιχειρηματίας από το Λονδίνο Γιώργος Δραγουμάνος, η Φανή Λεβέντη, η Ειρήνη Νταϊφά, η Σάντυ Μπήτρου και ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος με τη σύζυγό του Γιασμίν Οικονομοπούλου.

 

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα
Μάνθος Σκαφτούρος και η σύζυγός του Δανάη Μπασοπούλου με τον Μιχάλη Μανιάτη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This