Βρισηίδα Ανδριώτου: Η πρώην φίλη της Τούνη βγήκε 6η στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς (video)

Must Read

Γεμάτη διακρίσεις επέστρεψε η Βρισηίδα Ανδριώτου στη χώρα μας έπειτα από τη συμμετοχή της στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «The Miss Globe 2021» που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα.

Το νεαρό μοντέλο στέφθηκε «Miss Talent Globe 2021» και κατέκτησε τη θέση της 1st Runner Up ως «The Miss Bikini Globe 2021».

Επίσης αν το νεαρό μοντέλο, που κέρδισε την έκτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς ανάμεσα σε 60 χώρες, βρίσκεται σε συζητήσεις για να τη δούμε στο προσεχές μέλλον ως διεθνές πρόσωπο καμπάνιας.

Η ίδια ούσα περήφανη για τον εαυτό της γι’ αυτήν την σημαντική διάκριση, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία από την μαγική βραδιά και ευχαρίστησε όσους την στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα που έδωσε.

«Λοιπόν αυτό ήταν… 6η θέση στο παγκόσμιο The Miss Globe!

Ένα υπέροχο ταξίδι τελείωσε. Ένα ταξίδι γεμάτο υπέροχες αναμνήσεις, για ακόμα μια φορά έβαλα τον εαυτό μου σε κάτι καινούργιο για εμένα. Να δοκιμαστεί και να γίνω ακόμα καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, γιατί αυτό το ταξίδι πέρα από ομορφιά ήταν και ένα μάθημα.

Θέλω να ευχαριστώ τον θεσμό μου @starandmr.gshellas που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία να το ζήσω και το @themissglobe για όλα όσα μας προσέφερε και μας είχε σαν πριγκίπισσες κάθε μέρα Το καλύτερο team ever @stratospafliot , @velvetstormm , στυλίστα μου @ioannis.fere και τον Γιώργο Κούβαρη τον πρόεδρο μας.. και τον υπέροχο @stavros_dask που μόνο με την γκρίνια μου είχε να βγάλει πέρα κάθε μέρα και με ήρεμουσε.

Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που πιστέψετε σε εμένα και με στηρίξατε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This