Μαίρη Χρονοπούλου-Νίκος Σταγόπουλος: Οι παλιές αγάπες πάνε στο θέατρο

Ο έρωτας στα τέλη των 80s και ο αρραβώνας που έγινε μια όμορφη φιλία

Must Read

Ξανά μαζί η Μαίρη Χρονοπούλου και ο Νίκος Σταγόπουλος. Οι δύο ηθοποιοί, που υπήρξαν ένα από πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια των 90s, συναντήθηκαν έπειτα από χρόνια, το βράδυ της Δευτέρας, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Μάκη Δελαπόρτα «Η κυρία Επιθεώρηση», στο θέατρο Βέμπο.

 

 

Ο ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’80 και η λαμπερή σταρ της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου γνωρίστηκαν στα τέλη των 80s στο πλαίσιο μια θεατρικής δουλειάς, συγκεκριμένα σε παράσταση του θεάτρου Πανελλήνιο -στο οποίο προΐσταντο οι Μίνως Βολανάκης και Κατερίνα Βασιλάκου– και, παρά τη διαφορά στην ηλικία τους, ερωτεύτηκαν με πάθος και έζησαν ένα φλογερό ειδύλλιο, το οποίο απασχόλησε έντονα τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση τους κράτησε 10 χρόνια, φτάνοντας μέχρι και αρραβώνα που έγινε στη Μύκονο, ένα κοσμικό νησί που επισκέπτονταν συχνά οι δυο τους. Τελικά, αντί να παντρευτούν, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Παρ’ όλα αυτά, κράτησαν φιλικές σχέσεις, με τον Νίκο να στέκεται στο πλευρό της Μαίρης, όταν εκείνη άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η σπουδαία ηθοποιός, που έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες κινηματογραφικές ταινίες και παραστάσεις, έχει επανέλθει δυναμικά στην κοσμική ζωή, ενώ ετοιμάζεται να κάνει comeback και στο θέατρο, καθώς θα πάρει μέρος στην «Η αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που τη βλέπουμε πλέον όλο και πιο συχνά να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Έτσι και το βράδυ της Δευτέρας παρακολούθησε την παράσταση του καλού της φίλου Μάκη Δελαπόρτα, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και τις συναδέλφους της από τη Φίνος Φιλμ Ζωζώ Σαπουντζάκη και Μαρία Ιωάννίδου. Τη μεγαλύτερη χαρά, ωστόσο, της την έδωσε η αντάμωση με τον παλιό της έρωτα, Νίκο Σταγόπουλο, με τον οποίο δεν παρέλειψαν να ποζάρουν μαζί στους φωτογράφους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This