Κατερίνα Καινούργιου: «Το αμάξι μου ήταν όλο χαραγμένο με κατσαβίδi! Φοβήθηκα» (video)

«Προσπάθησαν να μου βγάλουν και τον προφυλακτήρα»

Must Read

Μετά την Έλενα Κρεμλίδου, η οποία αντίκρισε το αυτοκίνητό της να έχει γίνει σμπαράλια, σειρά είχε η Κατερίνα Καινούργιου.

Χθες η γνωστή παρουσιάστρια ήρθε αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς είδε το αυτοκίνητό της να έχει χαραχθεί.

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό από την ίδια την παρουσιάστρια, καθώς ανάρτησε τη ζημιά του αυτοκινήτου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Υπέροχοι άνθρωποι χάραξαν όλο μου το αμάξι με κλειδί. Δεν έχω λόγια», σχολίασε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/644299905

Η ίδια σχολίασε το δυσάρεστο γεγονός στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», αποκαλύπτοντας ότι: «Έχω πάρει καινούργιο αυτοκίνητο. Το ήθελα χρόνια και το πήρα με πολύ δουλειά και κόπο. Μένω στα Βόρεια προάστια. Χθες είδα μια γρατσουνιά στο αμάξι και δεν έδωσα σημασία όταν έφυγα από το σπίτι. Ήρθα και στη δουλειά και φεύγοντας σταμάτησα στο βενζινάδικο και μου είπαν “τι έχει συμβεί κυρία Καινούργιου;”. Το αμάξι μου ήταν όλο χαραγμένο με κατσαβίδι. Το πήγα και σε ειδικό και προσπάθησαν να μου βγάλουν και τον προφυλακτήρα. Ελπίζω να είναι τυχαίο. Τι τοξικότητα είναι αυτή! Υπήρχαν όμως κι άλλα καλά αυτοκίνητα δίπλα στο αυτοκίνητό μου. Απλά να πω ότι στενοχωρήθηκα και φοβήθηκα. Τι λόγος υπάρχει; Σταμάτηστε! Να είμαστε καλά, λαμαρίνες είναι και θα φτιαχτούν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This