Πασχάλης για το «στιγμιαίο λάθος»: «Μέχρι σήμερα με ακολουθεί, αν είναι δυνατόν» (video)

«15 χρόνια μιλάμε γι’ αυτό».

Must Read

Το όνομα του Πασχάλη Αρβανιτίδη, έχει ταυτιστεί με την φράση «στιγμιαίο λάθος», την οποία είχε χρησιμοποιήσει ο ίδιος τραγουδιστής μετά την αποκάλυψη ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με θαυμάστριά του.

Ο ίδιος ο ερμηνευτής μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε παραδεχτεί πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω «θα απέφευγε την επιπόλαιη συνεύρεσή του με την επίμονη θαυμάστριά του».

Για τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του, λόγω της απιστίας του απέναντι στην σύζυγό του Αλίκη Αρβανιτίδη, μίλησε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Πρωινό» εξηγώντας τι εννοούσε με την φράση «στιγμιαίο λάθος», για την οποία του έχει κολλήσει η «ρετσινιά».

«Εκείνη τη στιγμή θα ήθελα να μην την είχα διαπράξει. Μία στιγμή επιπολαιότητας. Στιγμή. Ονομάστηκε και στιγμιαίο λάθος, όχι φυσικά το παιδί, η στιγμή. Ήταν ένα στιγμιαίο λάθος η συνεύρεση, δεν είπα “στιγμιαίο λάθος” το παιδί, που το βάφτισαν οι δημοσιογράφοι εκείνη την εποχή. Αυτό ήταν της εποχής εκείνης, της κακής δημοσιογραφίας.

Ήταν πραγματικά μια στιγμή που δεν την μέτρησα σωστά. Ήταν μια στιγμιαία επιπολαιότητα ρε παιδί μου. Αυτό “βαφτίστηκε” έτσι, “στιγμιαίο λάθος”, και μέχρι σήμερα με ακολουθεί, αν είναι δυνατόν. Για ποιο λόγο; Επειδή είπα ότι ήταν ένα λάθος μου η συνεύρεση αυτή; Τι δεν καταλαβαίνω καλά;. Μετά τη συνεύρεση συνέβησαν πολλά πράγματα. 15 χρόνια μιλάμε γι’ αυτό», είπε φανερά ενοχλημένος.

https://vimeo.com/644386257

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This