Μέμος Μπεγνής: «Eίμαι απλά ενάντια σε ότι αφορά τον φασισμό του εμβολίου» (video)

«Έχω δεχτεί μπούλινγκ επειδή ως παιδί έπαιζα πιάνο»

Must Read

Ο Μέμος Μπεγνής ξεκίνησε να δουλεύει στο θέατρο ως πιανίστας στην παράσταση “Master Class” στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. Εκεί η ηθοποιός τον παρότρυνε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας σπουδές στον συγκεκριμένο τομέα.

Για την ενασχόλησή του με την μουσική και δη το πιάνο μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», αποκαλύπτοντας πως έχει υποστεί bullying από τους συμμαθητές και τους καθηγητές του στη Σαλαμίνα όπου μεγάλωσε.

https://vimeo.com/644807799

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ένα θέμα που έχει απασχολήσει, αδιαμφισβήτητα την κοινή γνώμη.

«Με ενοχλεί πάρα πολύ το να με υποχρεώνει κάποιος να κάνω κάτι και όχι εμένα, γενικά τους ανθρώπους. Με ενοχλεί ο φασισμός τρελά και πιστεύω πως αυτό είναι εντελώς φασιστικό. Από τη μία το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό από την άλλη όμως σου λέει σε απολύω αν δεν εμβολιαστείς σε κάποιους κλάδους. Στο θέατρο ξέρω παραγωγούς, οι οποίοι δεν σε δέχονται αν δεν έχει εμβολιαστεί», είπε αρχικά.

«Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι δεν το έχω κάνει, ούτε ότι δεν τον έχω κάνει. Εγώ είμαι απλά ενάντια σε ότι αφορά τον φασισμό του εμβολίου», τόνισε.

https://vimeo.com/644809861

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This