Κλέλια Χατζηιωάννου: Τιμώμενο πρόσωπο στην επετειακή εκδήλωση του Χαμόγελο του παιδιού

Ένα «ευχαριστώ» στην Κλέλια!

Must Read

Με αφορμή την 9η Νοεμβρίου, ημέρα που έγραψε το ημερολόγιό του ο 10χρονος ιδρυτής του Ανδρέας Γιαννόπουλος, το Χαμόγελο του Παιδιού γιόρτασε τα 25 του χρόνια στην επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

  • Από τον
    Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Στην εκδήλωση παρέστησαν η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ως εκπρόσωπος της Προεδρίας της ελληνικής κυβέρνησης, και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η πρώην υπουργός Φάνη Πάλλη-Πετραλιά με την Κλέλια Χατζηιωάννου

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, υπουργοί, δικαστικοί λειτουργοί, εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, πρέσβεις και εκπρόσωποι ξένων διπλωματικών Αρχών, χορηγοί, υποστηρικτές, φίλοι, εργαζόμενοι και εθελοντές του οργανισμού.

Ο Παναγιώτης Σιούτος με τη σύζυγό του Ντόρα Πάλλη και η Κλέλια Χατζηιωάννου με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Σκορίλα

Τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση ήταν η Κλέλια Χατζηιωάννου, επιχειρηματίας και άνθρωπος με απαράμιλλη ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά, μία πολύτιμη συνοδοιπόρος στο έργο του οργανισμού, που επανειλημμένα προσέφερε υποστήριξη, καλύπτοντας ζωτικές ανάγκες του. Κατά την απονομή του βραβείου «Ανδρέας Γιαννόπουλος» η Κλέλια Χατζηιωάννου, ιδιαίτερα συγκινημένη, αλλά με λόγια απλά, μέσα από την ψυχή της, δήλωσε στους εκλεκτούς παρευρισκομένους και καταχειροκροτήθηκε: «Σας ευχαριστώ που είστε όλοι εδώ. Είναι αληθινή χαρά και τιμή μου να συμμετέχω στο μεγάλο αυτό έργο. Ξεκίνησα να βοηθώ το Χαμόγελο το 2015, όταν έπειτα από επισταμένη έρευνα κατέληξα στο τεκμηριωμένο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έναν μεγάλο οργανισμό που υλοποιεί σημαντικό έργο. Δεν έκανα ό,τι έκανα για να πάρω βραβείο, προσφέρω ό,τι μπορώ με μεγάλη χαρά και ελπίζω σύντομα να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί. Μπράβο σε όσους βοηθούν και υπόσχομαι να συνεχίσω να υποστηρίζω όσο μπορώ κι εγώ από τη δική μου πλευρά».

Αξίζει να σημειωθεί πως τον προηγούμενο μήνα η ευαισθητοποιημένη κυρία της ναυτιλίας, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών, της Άννας και του Λουκά Χατζηιωάννου, κατέβαλε 80.038 ευρώ για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ του σωματείου για 6η συνεχή χρονιά, πληρώνοντας τον συγκεκριμένο φόρο από το 2015, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό να πλησιάζει το μισό εκατομμύριο ευρώ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This