Ξέσπασε ο Αργύρης Πανταζάρας: «Έχω τρομερή αλλεργία στους ατάλαντους, παραλύω!» (video)

Must Read

Ο Αργύρης Πανταζάρας δεν μασάει τα λόγια του και τα λέει όλα όπως ακριβώς τα σκέφτεται. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε έξω από τα δόντια, επισημαίνοντας πως αυτό που δεν αντέχει καθόλου στις δουλειές που αναλαμβάνει είναι να συνεργάζεται με ατάλαντους.

Πρόσφατα μάλιστα εξήγησε πως με όσα έγιναν με το MeToo, αισθάνθηκε πως δε θέλει πλέον να δουλεύει στο θέατρο.

«Το μόνο που βάζω εγώ ως όρο είναι εξαιρετικές συνεργασίες, με ωραίους ανθρώπους, ταλαντούχους. Έχω τρομερή αλλεργία στους ατάλαντους. Παραλύω! Και στη βλακεία έχω γιατί είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Όπως εξήγησε, έχει λάβει πολλή γενναιοδωρία από την οικογένειά του για αυτό το λόγο την καταλαβαίνει. «Αν ο άλλος δεν την καταλαβαίνει, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Δεν μπορείς να θωρακίσεις τη βλακεία και την κακία. Με βγάζει εκτός εαυτού. Αυτό που μπορεί να με ρίξει είναι όταν κάποιος αμφισβητεί τις προθέσεις μου», τόνισε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This