Γιάννης Αϊβάζης: «Αυτό που μου κόστισε πολύ περισσότερο είναι αρρώστησε η Μαρία και το παιδί» (video)

«Ανησυχούσα μη διασωληνωθώ»

Must Read

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό πήρε ο Γιάννης Αϊβάζης και εδώ και λίγες ημέρες έχει επιστρέψει στο σπίτι του και την οικογένειά του, αλλά και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα», αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είναι ένας πολύ ύπουλος. Είμαστε πολύ μικροί για να τον αντιμετωπίσουμε. Κατάλαβα ότι κόλλησα μετά από δύο ημέρες. Λογικά μία ημέρα πριν είχα πάρει τον ιό και από εκεί και πέρα, Δευτέρα βράδυ μπήκα στο νοσοκομείο και ξεκίνησαν τα συμπτώματα»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα συμπτώματα που είχε.

«Είχα έντονο πονοκέφαλο, αρχικά είχα δέκατα και μετά ανέβαινε. Μετρώντας το οξυγόνο μου έπεσε το οξυγόνο πάρα πολύ και δυσκολευόμουν να αναπνεύσω. Ήμουν σε ένα θάλαμο με έξι κρεβάτια. Την πρώτη ημέρα δεν κοιμάσαι, τη δεύτερη ημέρα γνωρίζεσαι με τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει διαλογή στο νοσοκομείο, είτε είσαι βαριά, είτε ελαφριά θα μπεις στο ίδιο δωμάτιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε πως ο ασθενής που βρισκόταν στο διπλανό κρεβάτι από εκείνον, διασωληνώθηκε.

«Η παροχή του οξυγόνου ήταν πάρα πολύ μικρή. Μέσα σε δύο ώρες όντως μπορούσε να σου αναστρέψει την κατάσταση. Ήρθε η νοσοκόμα και του είπε να πάρει τηλέφωνο τους δικούς του. Μιλάει με τους δικούς του και μετά τον διασωλήνωσαν. Είναι τέτοια η κατάσταση που επικρατεί που κανένα κρεβάτι δεν μένει κενό για παραπάνω από μισή ώρα».

«Η όσφρηση και η γεύση επανήλθαν μετά από 20 ημέρες. Είμαι τυχερός που εμβολιάστηκα», είπε όντας ανακουφισμένος.

https://vimeo.com/645944304

 

«Δεν είμαστε άτρωτοι. Έτυχε, έγινε, σίγουρα δεν το θες να σου συμβεί. Το θέμα είναι πως πρόκειται για μια πολύ οδυνηρή εμπειρία. Όταν μπαίνει στο νοσοκομείο από Covid και ξέρεις ότι άνθρωποι έχουν “φύγει” ή τους κάνουν διασωλήνωση, ανησυχείς μη γίνει το ίδιο και σε σένα. Είναι ένας ιός που δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και είσαι μόνος σου», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης στην εκπομπή «Happy Day».

«Αυτό που μου κόστισε πολύ περισσότερο είναι ότι μετά από λίγες μέρες αρρώστησαν και οι δικοί μου», πρόσθεσε.

Όσον αφορά το πως κόλλησε κορωνοϊό, δήλωσε πως: «Ήρθα σε επαφή με άνθρωπο που είχε επαφή με κρούσμα, ο οποίος και αυτός δεν ήξερε ότι έχει COVID γιατί ήταν συνεργάτης που έκανε καθημερινά τεστ»

«Τώρα είμαι μια χαρά ευτυχώς. Έχω κάποιες βαριές ανάσες, επανέρχονται σιγά σιγά και η όσφρηση και η γεύση. Το ίδιο πράγμα και η Μαρία και η μικρή», αναφέρει ο ηθοποιός.

https://vimeo.com/645940666

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This