Ηλίας Βρεττός: «Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και αισθάνθηκα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου να με πιέζει» (video)

«Με έβριζε και με απειλούσε ότι θα μου κάνει διάφορα»

Must Read

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό κίνημα metoo παίζει, αδιαμφισβήτητα, ο χώρος του θεάτρου, καθώς έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορες καταγγελίες που έχουν γίνει από ανθρώπους που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές από γνωστούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Ο Ηλίας Βρεττός, μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα», αποκάλυψε πώς αντίστοιχα ή παρόμοια σκηνικά συμβαίνουν και στον χώρο του τραγουδιού, αφού και ο ίδιος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις που τον έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση.

«Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις, αλλά δεν είμαι από αυτούς που θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν καταγγελία και να πουν ονόματα γιατί δεν θέλω να δημιουργώ θόρυβο. Πολύ ειλικρινά θα σου πω ότι δεν υπάρχει μόνο στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου αυτό. Σίγουρα υπάρχουν και στο χώρο του τραγουδιού τέτοια περιστατικά. Έχω φτάσει στο σημείο να σκεφτώ να φύγω από δουλειά», είπε στον δημοσιογράφο της εκπομπής, ενώ στην συνέχεια περιέγραψε ένα αδιανόητο περιστατικό που έχει ζήσει πάνω στην πίστα.

«Ήμουν πάνω στην πίστα με έναν άλλο συνάδελφο και ήταν ένας τύπος από κάτω που μου ζητούσε επίμονα την τελευταία μισή ώρα να του πω ένα τραγούδι και δεν είχα προλάβει να του το πω. Νευρίασε, ανέβηκε στην πίστα, μου έκανε από μπροστά κεφαλοκλείδωμα, στους κάτω φαινόταν ότι μου έκανε αγκαλιά και αισθάνθηκα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου να με πιέζει.

Και άρχισε να μου λέει στο αυτί ότι μπορείς να φανταστείς. Δεν θυμάμαι να με έχουν βρίσει τόσο πολύ στη ζωή μου. Με έβριζε και με απειλούσε ότι θα μου κάνει διάφορα, επειδή δεν έλεγα το τραγούδι», σημείωσε.

https://vimeo.com/645961618

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This