Ανδρέας Φουστάνος – Η γνωριμία με την Κλοντιάνα Τσέλο: «Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος» (video)

«Έχουν δει πολλά τα μάτια μου σε αυτή τη ζωή, που όλα μπορούν να συμβούν»

Must Read

Ποινική δίωξη για πέντε αδικήματα έχει ασκηθεί από την εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας στην Κλοντιάνα Τσέλο διότι πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 68χρονο οφθαλμίατρο έξω από την οικία του στο Χαλάνδρι, ο οποίος είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της.

Η ίδια ισχυρίζεται πως ο 68χρονος άνδρας αυτοπυροβολήθηκε, ωστόσο ένας από τους πρώην συντρόφους της την χαρακτήρισε ως εμμονική με ψυχωτική διαταραχή ενώ αποκάλυψε πως κι εκείνος είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του.

Με τρεις από τους συντρόφους της 49χρονης εικαστικού επικοινώνησε η εκπομπή «Πρωινό», οι οποίοι τύχαινε να έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια την περίοδο της σχέσης τους.

Ένας από τους ανθρώπους που είχαν συναναστραφεί κοινωνικά με την κατηγορούμενη ήταν και ο Ανδρέας Φουστάνος. Ο πλαστικός χειρούργος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως: «Δεν γνώριζα τον γιατρό. Την κατηγορούμενη την έχω γνωρίσει. Δεν είχαμε τίποτα το ιδιαίτερο, δε χρειάζεται να το συζητάμε. Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος όταν τη γνώρισα εγώ, τίποτα άλλο. Άλλες εποχές. Μιλάμε για πάνω από 15 χρόνια. Αν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και ξαφνικά ακούς αυτή την ιστορία… Έχουν δει πολλά τα μάτια μου σε αυτή τη ζωή, που όλα μπορούν να συμβούν. Η γνωριμία μας διήρκησε πολύ λίγο».

https://vimeo.com/646358570

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This