Ο Γιώργος Βελισσάρης ξέχασε το όνομα της Σοφίας Δανέζη με την οποία συνεργάζονται: «Πώς τη λένε την κοπέλα;» (video)

Η Σοφία Δανέζη από σπόντα σε μεγάλη πίστα!

Must Read

Αν και η Αγγελική Ηλιάδη είχε δρομολογήσει τις νυχτερινές της εμφανίσεις και είχε φωτογραφηθεί και για την αφίσα του Vegas Live Stage, όπου θα έκανε πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου, μαζί με τους Βελισσάρη, Βέρρα και Ιμβριο, η πρόταση-πρόκληση από τη «Φάρμα» έφερε ανατροπή στα σχέδιά της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε το «ναι» να μπει στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, παρ’ όλα αυτά όμως, μη αθετώντας τον λόγο της προς τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, συμφώνησαν, με την αποχώρησή της από το παιχνίδι, να επιστρέψει κανονικά στην πίστα!

Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, έπρεπε άμεσα να αντικατασταθεί προσωρινά κι έτσι τη θέση της θα πάρει η Σοφία Δανέζη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Big Brother»!

Μάλιστα, η Δανέζη φωτογραφήθηκε από τον Κώστα Πρόφη για τη νέα αφίσα και είναι έτοιμη να μπει στην αρένα της διασκέδασης του Vegas Live Stage!

Την αλλαγή αυτή όμως φαίνεται πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ο Γιώργος Βελισσάρης, τον οποίο απολαμβάνουμε φέτος στο «J2US» στο πλευρό της Super Κικής και μιλώντας εκπομπή «Happy Day», φάνηκε να μην θυμάται το όνομα… της εκρηκτικής συναδέλφου του.

«Τώρα έχουμε τη Σοφία… πώς τη λένε την κοπέλα; Τη Σοφία Δανέζη, συγγνώμη, άλλαξαν όλα πολύ γρήγορα»

https://vimeo.com/646775818

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This