Ρένια Λουιζίδου – Συγκλονίζει η ηθοποιός: «Για 48 ώρες η ζωή μου ήταν με ερωτηματικό» (video)

«Κόλλησα ένα πράγμα που ήταν σπάνιο πολύ και κινδύνευσε η ζωή μου»

Must Read

Η Ρένια Λουιζίδου έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές πετυχημένες σειρές, μία από αυτές είναι και «Το καφέ της Χαράς».

Η συγκεκριμένη σειρά διήρκησε για τρεις τηλεοπτικές σεζόν, από το 2004 έως το 2006, ενώ το 2019 μέχρι και το 2021 παρακολουθήσαμε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 το remake της σειράς.

Τα πρώτα χρόνια της σειράς ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός παραλίγο να χάσει τη ζωή της, γεγονός το οποίο αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος».

«Ήταν το 2004 σε τηλεοπτικό γύρισμα, καλοκαίρι και με καύσωνα, τότε στο Καφέ της Χαράς. Πήγα στο νοσοκομείο, ήταν μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, ήταν σηψαιμία. Κόλλησα ένα μικρόβιο από μία τουαλέτα, ήμουν εξαντλημένη, αφυδατωμένη, κόλλησα ένα πράγμα που ήταν σπάνιο πολύ και κινδύνευσε η ζωή μου.

Αυτές τις 48 ώρες που η ζωή μου ήταν με ερωτηματικό, είναι… πρωτόκολλο στα νοσοκομεία να φωνάζουν τον δικό σου άνθρωπο, τον ενημερώνουν για την κατάσταση και τον παραπέμπουν σε ψυχολόγο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This