Μπέσσυ Αργυράκη: «Ξαναγεννήθηκα μέσα από το “Dancing with the stars”»

«Αν αγαπάς κάτι, η ηλικία δεν πρέπει να είναι εμπόδιο! Άλλωστε τι εστί ηλικία; Ένας απλός αριθμός σε ένα χαρτί»

Must Read

«Μέσα από το “Dancing” νομίζω ότι ξαναζώ τα χρόνια της νιότης μου. Είναι τόσο μεγάλη η αποδοχή και η αγάπη του κόσμου, που πλέον θεωρώ πως θα ήταν έγκλημα αν δεν ζούσα αυτές τις στιγμές». Η Μπέσσυ Αργυράκη δεν είναι καλή τελικά μόνο στο τραγούδι, αλλά και στη μεγάλη αγάπη που είχε από πιτσιρίκι, στον χορό. Μόνο που ποτέ δεν είχε επιχειρήσει να εξελίξει την εσωτερική φλόγα που είχε μέσα της. Όπως όμως λέει και η ίδια, «ποτέ δεν είναι αργά για το πάθος. Και αν αγαπάς κάτι, η ηλικία δεν πρέπει να είναι εμπόδιο. Άλλωστε τι εστί ηλικία; Ένας απλός αριθμός σε ένα χαρτί».

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Κάθε Κυριακή η ξανθιά περσόνα του reality χορού του Star δίνει ρεσιτάλ, καταφέρνοντας να κερδίζει τις εντυπώσεις. Αν και όλη την εβδομάδα κάνει επίπονες πρόβες για να είναι αντάξια του live της Κυριακής, για την τραγουδίστρια το κυριότερο συστατικό για μια καλή εμφάνιση είναι η εσωτερική ανάγκη που έχει να ανταμείψει το τηλεοπτικό κοινό.

«Είναι απίστευτη η αποδοχή του κόσμου μετά τη συμμετοχή μου στο “Dancing”. Νομίζω ότι ξαναγεννήθηκα και μάλιστα με απίστευτη δύναμη ψυχής. Ξυπνάω και κοιμάμαι ανανεωμένη και γεμάτη ευτυχία μέσα μου. Ήταν κάτι που μου έλειπε από τη ζωή μου. Στον δρόμο με σταματάει κόσμος και μου λέει ότι είμαι η προσωποποίηση της χαράς και της ευτυχίας» λέει η τραγουδίστρια κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις πρόβες της. Είναι χαρούμενη και ευδιάθετη σαν να κέρδισε ένα λαχείο.

«Αν και ο κόσμος με αγαπούσε πάντα, ωστόσο μέσα από το “Dancing” με ξαναθυμήθηκαν. Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να μη μου είπε θετικά σχόλια. Τεράστια αποδοχή σε όλα τα επίπεδα» λέει στην «Espresso». Η ίδια μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να βγάλει αρκετά ζευγάρια νοκ άουτ από το «Dancing». Όταν μάλιστα ανακοίνωσε στα δύο της παιδιά ότι θα λάβει μέρος στο show, ήταν εκείνα που την παρότρυναν να το κάνει. «Η κόρη μου η Εβελίνα μου είπε: μαμά, δίχως δεύτερη σκέψη κάν’ το. Από την άλλη ο γιος μου, που βρίσκεται στην Ελβετία, κάθε Κυριακή αφήνει τη δουλειά του και τρέχει να με δει στην τηλεόραση. Ούτε κι εγώ περίμενα από τα παιδιά μου ότι θα έδειχναν τόση θέρμη» λέει η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Την ρωτάμε αν η ηλικία ήταν ανασταλτικός παράγοντας. Γελάει δυνατά. «Νομίζω ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός στα χαρτιά και τίποτα περισσότερο. Αυτό που σου δίνει η κάθε προσπάθεια να πετύχεις έναν στόχο που έχεις βάλει είναι ό,τι καλύτερο για να ζεις ευτυχισμένα. Δεν έχει καμιά σημασία η ηλικία. Η ηλικία είναι ένας αριθμός σε ένα χαρτί. Αρκεί να πιστέψεις ότι μπορείς να κάνεις αυτό που θες και σίγουρα θα το πετύχεις».

Πάντως, η ίδια ανάμεσα στο τραγούδι και στον χορό προσπαθεί να εξακριβώσει τι της αρέσει περισσότερο: «Δυστυχώς, ο χορός είναι κάτι που δεν θα κρατήσει για πολύ. Έχει ημερομηνία λήξης. Ωστόσο θα ήταν έγκλημα να μην το ζήσω και αυτό, μια και μου δόθηκε η ευκαιρία αυτή».

Πριν την αποχαιρετήσουμε, τη ρωτάμε αν θα δούμε και άλλα extreme πράγματα από την ίδια. «Μα δεν νομίζω να έχω κάνει και πολλά extreme πράγματα ακόμα. Απλά προσπαθώ να κάνω όσα μου ζητούν και να είμαι πιστή σε αυτό το πρόγραμμα» λέει χαμογελώντας και μας αποχαιρετάει, πηγαίνοντας και πάλι στις πρόβες της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This