Ορφέας Παπαδόπουλος-«Πυρ και μανία» με τις δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου: «Λέει ψέματα και με διασύρει δημόσια»

O Λεωνίδας Καλφαγιάννης αποκάλυψε όλη την αλήθεια!

Must Read

Σάλο προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου, ο οποίος αποκάλυψε τα ονόματα ορισμένων ηθοποιών που είναι ανεμβολίαστοι.

Ανάμεσά τους είναι και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» είχε δηλώσει πώς αν δεν ανακαλέσει τα λόγια του θα κινηθεί νομικά.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως ο λόγος που αποχώρησε, δεν ήταν επειδή δεν είχε κάνει το εμβόλιο, ωστόσο ήταν πρόθυμος να το κάνει, αλλά επειδή τα ωράρια των προβών σύμπιπταν τα ωράρια της άλλης δουλειά που έκανε παράλληλα εκείνη την περίοδο.

«Είναι ένα γεγονός που έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου. Δεν ήμουν εμβολιασμένος τότε, είχα καλή διάθεση να κάνω το εμβόλιο και… να βρεθώ σε αυτή την παράσταση. Εγώ αποχώρησα από τη δεύτερη μέρα της ανάγνωσης γιατί υπήρξε μια συμπεριφορά και κάποια λόγια όταν ρώτησα ποιο είναι το πρόγραμμα των προβών για να κανονίσω με την άλλη μου δουλειά. Τους ενόχλησε που θα κάνω άλλη δουλειά που δεν έχει καμία θεατρική υπόσταση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/647691980

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα απέδειξε ότι κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγνώμη από τον ηθοποιό.

«Μιλήσαμε με τον Λεωνίδα αρκετά, κατάλαβα πάρα πολλά πράγματα. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση να στεναχωρήσω τον οποιονδήποτε. Πραγματικά του ζητώ συγγνώμη», τόνισε ο μουσικός παραγωγός.

https://vimeo.com/647689748

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε και η Βάσια Παναγοπούλου στην εκπομπή «Love it» και παραδέχτηκε πως ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης παραιτήθηκε για λόγο ανεξάρτητο του εμβολιασμού.

Δείτε επίσης: Βάσια Παναγοπούλου: «Δεν ήθελε να εμβολιαστεί και ήμουν υποχρεωμένη να μη συνεχίσω τη συνεργασία» (video)

https://vimeo.com/647695126

Ορφέας Παπαδόπουλος

Ο Μαυρίκιος Mαυρικίου στην χθεσινή του δήλωση, αποκάλυψε πως ένας από τους ηθοποιούς ο οποίος δεν δεχόταν να εμβολιαστεί ήταν και ο Ορφέας Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε, φέρθηκε ανεύθυνα καθώς νόσησε από κορωνοϊο και έβαλε σε κίνδυνο όλο το θίασο.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκαλύπτοντας τη δική του αλήθεια στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Φυσικά και λέει ψέματα. Όλο είναι ένα ψέμα για αυτό και σοκαρίστηκα πολύ. Στην αρχή στεναχωρήθηκα αλλά στη συνέχεια σοκαρίστηκα. Για το πως ένας άνθρωπος, ενώ είχαμε μια ομαλή συνεργασία, βγαίνει και λέει τέτοια ψέματα για μένα και με διασύρει δημόσια. Επίσης, δεν υπάρχει ταυτόχρονα κανένας έλεγχος από ένα μεγάλο κανάλι όπως το δικό σας ώστε τουλάχιστον να ενημερωθώ για να δώσω την άδεια να παιχτούν τα προσωπικά μου δεδομένα.

Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά που λέει. Δεν έχω αντικατασταθεί σε καμία παράσταση, δεν έχει αναγκαστεί να ακυρώσει καμία παράσταση εξαιτίας μου, αρνητής δεν δήλωσα ποτέ αλλά και εάν δήλωσα είναι δικαίωμα μου και δεν έχει κανένα δικαίωμα να το πει δημόσια. Πριν κολλήσω κορωνοϊό είχαμε να κάνουμε παράσταση για περισσότερο από μια εβδομάδα, κολλάω, μένω για δεκατέσσερις ημέρες σε καραντίνα και μια παράσταση που ήταν να γίνει μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο αναβλήθηκε λόγω του τριήμερου πένθους για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη. Μεταφέρθηκε, λοιπόν, για την 1η Οκτώβρη στην οποία και ήμουν κανονικά. Είναι λίγο τρελό όλο αυτό που γίνεται, είναι τρελά όλα αυτά που άκουσα», είπε φανερά ενοχλημένος.

https://vimeo.com/647699260

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This